Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Dette er et veldig stille forum

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Dette er et veldig stille forum

feb 2 2018 - 12:30
Er det slik, eller er det bare nede i en stille bølgedal?
Avatar

Re: Dette er et veldig stille forum

feb 2 2018 - 19:37
Det varierer nok litt og går litt opp og ned. Det kan være litt lite respons på noen innlegg her, og noen ganger mye. Det kan være litt tøft å stå i for den som har skrevet innlegg, men det er noe en ikke må ta personlig, prøver jeg å si til meg selv. Folk her sliter med sitt, det er derfor vi har denne siden. Tenk så heldig vi er som har en sånn internettside!
Avatar

Re: Dette er et veldig stille forum

sep 13 2018 - 10:31
For meg virker det som at plassen holder på å dø en veldig lang og stille død. Jeg har ikke truffet folk noen gang her inne.
Avatar

Re: Dette er et veldig stille forum

sep 13 2018 - 10:41
Hvis målet er å treffe noen i det virkelige liv tror jeg du må bruke andre forum enn dette. Husk her er det mange som har vanskeligheter med det sosiale.
Avatar

Re: Dette er et veldig stille forum

sep 13 2018 - 12:57
Det er mulig å treffe noen, det er ikke bare mennesker med mentale problemer her.
Avatar

alledørhåndtakERskitne

sep 13 2018 - 13:06
Det er sant, men dette er og kommer aldri til å bli ett nettsted for treff. Dette er ett forum for å ta opp vanskelige ting som livet byr på. Ser man etter treff foreslår jeg tradisjonelle dating sider.
Avatar

Re: Dette er et veldig stille forum

sep 13 2018 - 14:47
Det er kanskje ikke riktig forum om man søker å treffe folk etter svært kort tid og jeg tror at noen brukere kan ha litt for høye forventninger til fremmede, om hvor hyppig kontakten bør være osv.. Det er ikke bare mennesker med psykiske lidelser her inne, men det er jo definitivt et forum tilpasset for mennesker med alle mulige psykiske belastninger, ensomme individer og til og med for de som sørger, så det er en side som er åpen for mennesker med mange ulike bakgrunner.

Jeg tror også det befinner seg mest introspekte mennesker her inne, kanskje de mer tilbaketrukne og usikre, forveksler det med sosial angst og har vanskelig for å separere disse. Jeg ser derimot at mer tilbaketrukne/usikre individer, kan være mer sårbar og mottakelig for sosial angst gjennom ufrivillig isolasjon over lengre perioder. Selv jeg som er ambivert, heller mer over til introvert og trives i eget selskap, vet at jeg ikke har godt av isolasjon i lange perioder.

Problemet for min del, er ikke nødvendigvis at det tar tid å bli kjent med noen og når jeg først skriver gode brev med noen, at interessen er gjensidig og man har noe form for kjemi. For min del, får det heller bare ta den tiden det tar og så vet jeg at jeg er heldig som blir kjent med gode, autentiske og interessante mennesker, som andre kanskje ikke gidder å ta seg tid å bli kjent med. Det er ingen ukjent sak at det er svært mye vanskeligere å komme seg inn på introverte mennesker, men de er noen av de beste type venner man kan ha.

Personlig har jeg skrevet med og møtt en god del mennesker gjennom forumet og mange har jeg ikke hatt noe kjemi med overhodet og da forstår jeg ikke hvorfor man skal lyve overfor seg selv og opprettholde kontakten videre. Har også møtt noen mennesker som dessverre er veldig dårlig mentalt justert. Jeg har ingenting imot mennesker som har sitt å stri med, det har vi alle, men man har enkelte individer som har fortalt meg om svært avanserte og vanskelige traumer som ikke passer seg å snakke om med privatpersoner. Jeg tror jeg er den type person mange åpner seg til, da jeg er oppriktig interessert i mennesker og å bli kjent, men jeg tror det er sunt med enkelte grenser. Har man depresjon og angst, det tærer på, så har jeg stor forståelse for det og åpenhet er viktig, men jeg tror ikke man skal basere et vennskap på bare sykdomsprat, da blir man mer en terapeut. Det å forstå seg på mennesker er vel og bra, hvis man spør, så får man ta det på egen kappe, men å fortelle noen i detalj om barndomstraumer og alvorlige ting, bør være noe man tar med behandler.

En ekte venn skal man kunne være seg selv med, snakke om de gode og vonde dagene og man skal kunne være seg selv, slik jeg ser det, men enkelte ting er kanskje best å lufte i et innlegg, for å få det ut og for en måte å bearbeide, skrive det fra seg. Med venner skal man kunne gi og få, det skal være toveis og man skal også ha gode stunder, som venner vanligvis har, andre dager skal man være en god venn for den som har det ekstra tungt, for den som trenger å snakke og det fører en nærmere hverandre, men skal man snakke om alvorlige og svært traumatiske relasjonsvansker, burde det tas videre til behandler.

Utover det, har det nok tatt litt ekstra tid å bli kjent med mennesker jeg virkelig har en connection med, som rett og slett kan være seg selv, diskutere diverse og til tider være uenig, snakke om spennende og "kontroversielle" ting, være åpne og ærlige, snakke om fortid, nåtid, tanker og idéer, også for framtiden. Det er interessant og jeg elsker introverte, mystiske, interessante, genuine mennesker og deres sære humor, og jeg skulle ønske flere ga dem en sjanse og at folk noen ganger kunne se fordi alle "fellesinteresser" og gå mer etter felles kjemi :)
Avatar

February

sep 13 2018 - 15:39
Ett flott og innholdsrikt svar :)
Avatar

Re: Dette er et veldig stille forum

nov 7 2019 - 18:21
For å oppklare litt for min egen del; jeg er ikke her for å fysisk treffe folk i det hele tatt. Kun for å skrive litt, prate litt, utveksle livserfaringer og hverdagslige ting. Når jeg skrev at jeg ikke treffer folk her inne, mente jeg å "treffe på folk" i en liten samtale i nåtid mens jeg selv er pålogget. :-)
Avatar

Re: Dette er et veldig stille forum

des 10 2019 - 00:47
Håper det blir lettere!
Avatar

Re: Dette er et veldig stille forum

des 10 2019 - 20:47
Kanskje forumet har for mange undergrupper til at mengden er brukere? At f.eks. folk som er "interessert" i depresjon bare holder seg i depresjonsdelen mens folk som er "interessert" i angst bare holder seg til den delen? Da kan det jo virke som om det er mindre aktivitet enn om alt var i en og samme forumgruppe. Dessuten kan det jo hende noe har noe å poste som de ikke vet hvor de skal plassere fordi det passer ikke helt inn i noen av undergruppene og gir opp?
Avatar

Re: Dette er et veldig stille forum

des 21 2019 - 08:48
Kan hende. Oversiktlighet hadde blitt bedre. Andre forum ser annerledes ut, er lettere å bruke og jeg syns det er tungvint her inne.
Avatar

Re: Dette er et veldig stille forum

des 21 2019 - 10:28
Man må jo ikke. Kan bruke andre fora. Dette er sikkert bare ett av tilbudene på internettet
Avatar

enig

april 4 2020 - 20:51
vi må få liv I forumet
Avatar

Re: Dette er et veldig stille forum

april 4 2020 - 22:52
Det skulle virkelig vært en chat på denne siden.
Har gitt opp for lenge siden å finne noen å prate med her.

Er kun inne å sjekker av og til om noen faktisk har svart på venneforespørsler å meldinger.
Men det er veldig skjelden noen skriver mer en 1-2 meldinger om de svarer i det hele tatt.
Tror jeg må være veldig kjedelig å prate med.
Avatar

mere liv hadde vært fint

mai 8 2020 - 23:04
selv om d dog er gjennom taster.
Men bak tastene sitter d fingre
som igjen er koblet opp til et hode og et hjerte.

Og hvorfor kan ikke dette bli et sted
også for folk som vil møtes IRL.
Er enig i at vennskap og kommunikasjon
ikke bør handle bare om problemer.

Men jeg tror mange er her av ulike grunner,
og mange faller mellom flere stoler
som meg selv.
Er ikke satt dame med hus og bil.
Er mer en barnslig rebell som har blitt eldre
men som har mange tanker og ønsker
Og kanskje et ønske om bekjentskap m andre
som også er litt utenfor syklubbene generellt.

Dating og bekjentskapsapper er jo stort sett kostbart
og preget av mye bilder og mye info om cm og hårfarge.
Avatar

Re: Dette er et veldig stille forum

mai 10 2020 - 14:06
Jeg føler også det er stille her. Derfor er jeg sjelden her. Det er lett å glemme hele forumet.
Avatar

Enig

mai 10 2020 - 18:41
Jeg er enig, tenkte det skulle være flere innlegg.. Kanskje jeg får skrive flere selv.
Avatar

Re: Dette er et veldig stille forum

juni 3 2020 - 14:43
Personlig liker jeg det å skrive med noen, fordi det involverer god tid og man kan tenke seg litt om før man sender svar. Er det via chat eller telefonisk kontakt, så skjer tingene der og da. Jeg liker å "sitte på gjerdet" i forhold til å bli altfor personlig altfor fort ala "her er jeg og slik ser jeg ut fra alle vinkler!!!", så det å bli langsomt kjent med noen via ordene de skriver er midt i blinken for meg...og i alle fall et par andre. ;-)
Til forsiden