Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Det rareste!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Det rareste!

jan 15 2022 - 00:31
Hva er det rareste dere har hørt fra behandlere.Jeg hørte behandler som jeg beskrev som psykopat si.Mener du virkelig jeg er en psykopat.Har dere eksempler å komme med så bare skriv.
Avatar

Rareste?

jan 15 2022 - 00:43
Ehh er DET det rareste du har hørt? At en fra psykologifaget spør om du på ramme alvor sitte å mener at vedkommende er psykopat? Da har du ikke opplevd mye. Og jeg ville helt ærlig gitt samme svar om noen hadde bust ut med noe slikt til meg. I det hele tatt, en veldig normal reaksjon.
Avatar

Re: Det rareste!

jan 15 2022 - 00:46
Rareste jeg hørt må vel være at behandleren sa at dem kun var til for å lære en selv i å bli en behandler. Så spurte hva er poenget med å ta alle de årene med studiene for å bli det da. Fikk til svar «nei, finnes ingen grunn egentlig». Så spurte jo da om det da tilsa at jeg kunne søke på stilling som behandler her etter timen da. Fikk igjen til svar «på en måte ja»..
Avatar

Re: Det rareste!

jan 15 2022 - 00:47
Altså en du kalte psykopat spurte om du virkelig mente det? Haha. Det spørsmålet virker ganske naturlig etter din anklage.

Jeg må tenke litt på dette. Kan ikke huske noe veldig rart på stående fot.
Avatar

Haha

jan 15 2022 - 00:52
Haha den har jeg også hørt Lemmings.Blir litt som når en sa til meg hjelp meg til å hjelpe deg.
Avatar

Ennydagtruer

jan 15 2022 - 00:54
Behandleren virket ikke fornøyd da likte ikke å bli kalt psykopat men så vel veldig sjokkert ut.jeg hjelper deg og andre mens du kaller meg psykopat.
Avatar

Britt Hege

jan 15 2022 - 00:56
Å jo da over 20 år med behandlere hører du mye rart.det er sikkert og visst.fra å holde seg for hode av frustrasjon til mange andre rare utsagn.
Avatar

Re: Det rareste!

jan 15 2022 - 00:57
Ja den er jo igrunn nesten en klassiker innen helsevesenet. Blir jo undrene litt «hva pokker tror du jeg er, læreren din? Skal det ikke være motsatt»
Avatar

Lemmings

jan 15 2022 - 00:58
Den behandleren hørtes lei av jobben.men ikke normalt å si da at du kan søke selv etter timen.
Avatar

Hehe

jan 15 2022 - 00:59
Jeg husker jeg ble så forbanna etter den kommentaren faktisk hjelp meg til å hjelpe deg.følte den var patetisk.
Avatar

Mrsfreak1983

jan 15 2022 - 01:19
Ja, den kommentaren er ganske patetisk og dessverre altfor mye brukt innen helsevesenet. Kan jo alltids spørre neste gang får en slik kommentar om at «ja, jeg kan hjelpe deg hvis du betaler meg halvparten av time lønnen din du tjener på at jeg sitter her, da vi skal jo såkalt leve i et lik lønn for likt arbeid samfunn»
Avatar

Jepp

jan 15 2022 - 01:23
Den er nok mye brukt.Du har rett da burde slike behandlere få høre det om lønna.Finnes nok mange rare der ute.Som å høre jeg er helt sjokkert over hva du sier.jeg sa bare ja ja du blir vel det da.
Avatar

Re: Det rareste!

jan 15 2022 - 02:10
Jeg leser med interesse det dere sier. Jeg syntes at kommentaren hjelpmeghjelpedeg er litt morsom. Jeg tror den kommentaren kunne passet meg litt bedre. Jeg forsøker å bruke behandlerne ganske bevisst.
Avatar

Hehe

jan 15 2022 - 02:42
Den var morsom men jeg ble sinna da.Den passer nok for deg også Ennydagtruer.
Avatar

Haha

jan 15 2022 - 02:48
«Hjelp meg til å hjelpe deg» tror jeg at jeg har hørt i en eller annen film, men ikke good will hunting lol.. Litt gøy å tenke på da, her sitter vi uføre å stanger huet i veggen og vi burde bare tatt utdanning til å bli psykolog? Hahahaha
Du tar helt sikker feil ang den psykologen, er nok bare en lite kompatibel psykolog. Men igjen så er det garantert psykopater som jobber som psykologer, og sikkert flere en få så u never know :D (15 shrinks and counting)
Avatar

Hehe

jan 15 2022 - 03:06
Haha mens en psykiater klarte ikke å ta valget.Hmm skal jeg operere kroppen el shrinke hodene så de tenkte ja ja da tar vi begge.haha
Avatar

Hmm

jan 15 2022 - 03:09
Jeg har likevel bedre erfaringer med shrinks enn psykiatere.
Avatar

.

jan 15 2022 - 03:35
Å, var det en PSYKIATER. Det forandrer ting. Møtt en selvdestruktiv som lot det gå ut over pasienter og en psykopat. Psykopaten gjør forandringer i behandlingsplan osv for å gjøre deg verre (alt etter læreboka selvfølgelig) (som å ta fra deg rettigheter) hvis du vil bli bedre. Er du stuck tar de deg kanskje med ut på daglig gåtur.. Glede av å se forverring og glede av å se folk som ikke kommer seg videre. Best å ikke sette seg mot de og bare vente. Men igjen så er jo hver tiende artikkel i VG osv nå «hvordan gjenkjenne en psykopat» så alle går jo rundt å spekulerer og tror de finner noen hele tida.
“I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little-death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. ;)
Til forsiden