Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Det er helt normalt

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Det er helt normalt

nov 14 2021 - 17:28
Kan ikke la vær
æ leve på sladder
går til min nære familiemedlemma til folk æ kjenne, å få oppdatering om absolutt alle
ja æ liker å vite hva som skjer….
som ein mørk historikk eller har de kanskje private flaue ting æ kan samle i min skuffe.
Æ lever på sladder og snakker shit om alle.
Det fyller tomrommet det hjelp mæ og att æ har mer folk rundt meg som gjør mæ som nordlending mer verdig.
Det egentlig problemææ siden det føler er ein selvstendig hobby som driv mæ over lands.Sjela mi blir så frydig å skyldig nej fyldig.
æ føler mæ flytanes over havgapet.
Trengte å få det ut syntes æ er ein flott kar som har alt på stell og alle andre burde skjerpe sæ.

live laugh love
ælska dæ uttrykket
Avatar

Re: Det er helt normalt

nov 14 2021 - 18:57
Sladder fører ingenting godt med seg, så du har ikke noe å være stolt over...
Avatar

Re: Det er helt normalt

nov 14 2021 - 22:49
Så dær du sie at æ ikke greit,
sist æ sjekka så er alle sånn rundt mæ
så hva er lærdommen her da frikar-1?
Avatar

Re: Det er helt normalt

nov 15 2021 - 20:59
herreguuu for ein karakter,det ser no ut som trolling det der da
eh vet ikke
kjenner mange sånn som deg,
fokusert på negative personlige samtaler om andres liv som vil enten snike det inn i samtalen eller det handler bare om drita snakking, kanskje de smøres inn med litt åh jeg er så bekymret for å roe den skyld følelsen også videre går det nedover til shiten etterhvert.
Kjenner jeg blir dårlig,
holder meg for det meste unna folk som det.
Avatar

visketviske3

nov 15 2021 - 21:16
Dersom alle rundt deg er på samme måten så er det jo en slags balanse i det. Men "lærdommen" er at du fort kan bli erklært persona non grata andre steder enn i de miljøene du vanligvis holder deg i.
Avatar

Re: Det er helt normalt

nov 17 2021 - 22:28
står nu kanskje på vekten me dine meininger frikar..
drita snakk har ingen grenser rundt den rette flokken.
Da amatør skuespillere kjæm lett til å gjennomskues
kommuniserer som oftes sammen.
dæ godt kjeftes på hverandre i bunn og grund, så e de alle i samarbeid bak scene teppet.
Avatar

Hei

nov 17 2021 - 22:41
Å leve på sladder fører ingenting godt med seg.Det er ikke greit og man må være forsiktig for det er ikke alt som er greit å sladre om.Det fins mange triste skjebner der ute og sladder er som gift.
Avatar

mrsfreak1983

nov 17 2021 - 23:26
hejj nu si du det fins grenser me baksnakking,
hva e forskjellen me godt og vondt sladder?
visst du ork å utdype dæ litt meir.
Avatar

Æ lever på sladder og snakker shit om alle.

nov 18 2021 - 00:18
Ikke meg du spør men jeg vil nå si at når du skriver ting som "Æ lever på sladder og snakker shit om alle", så forstår vel de fleste at det ikke akkurat er en positiv ting.
Folk vil jo etterhvert vende deg fullstendig ryggen. Enn hvis noe alvorlig skjer i livet ditt og du sårt trenger at noen stiller opp og er der for deg? Selvfølgelig er ikke folk interessert i å ha noen nær relasjon til noen som prater dritt om de så fort de snur ryggen til.
Avatar

høyre venstre

nov 18 2021 - 01:03
ville du da helst ikke vit de snakk shit bak din rygg, da det e veldig vanlig..
finner ut senere heller hva slags folk du omgås me?
Avatar

Hei

nov 18 2021 - 01:20
Ett eks du hører om ett menneske rundt sliter og er i vanskelig livssituasjon og du driver og forteller dette til en annen på en sånn måte at det spres rundt om livssituasjonen og la oss si den personen betrodde seg til deg om at personen sliter og du forteller til alle rundt slik at praten går videre.Det er motbydelig for meg for karma kan slå tilbake plutselig blir det baksnakking om deg hvis det skjer ting i livet ditt.Dette er kun ett eksempel.Jeg er sjenerelt imot all sladring om mennesker bak ryggen dems.Før el senere slår det tilbake på en tenker jeg da.og hvorfor sladre.Hva får en tilbake for det.Man vinner ingenting på det enn å såre andre mennesker.Vær mot andre slik du vil andre skal være mot deg.
Avatar

Du må forstå at alle er ikke sånn

nov 18 2021 - 01:39
Alle er ikke sånn. Faktisk så er de færreste voksne mennesker på den måten der.

Hvis jeg sitter i pausen min på jobb eller er med venner - hvor noen plutselig begynner å snakke dritt om noen andre så sier jeg klart i fra om at jeg ikke er interessert i å sitte her å slarve om noen som ikke er tilstede og dermed heller Ikke har mulighet til å snakke for seg eller forsvare seg.

Og som Mrs.Freak skriver: Du vet ikke hva som skjuler seg under overflaten hos folk. Du finner underholdning i å sladre om folk og høre siste juicy news. Hvis moren din eller hvem som helst andre som står deg nær hadde det forferdelig vanskelig med sykdom, suicudale tanker, livskruser; hadde du sa likt at andre mennesker satt på kafeen og baktalte din mor og fant underholdningsverdi i at hun har det tungt og vanskelig?
Avatar

Må være en spøk:)

nov 18 2021 - 10:38
Jeg tror du er veldig ung og at du bare forsøker å provosere;)

Det er absolutt ikke vanlig blant vanlige voksne mennesker det du beskriver. Man må mangle både empati og sosiale antenner hvis man oppfører seg på en slik måte. Det er veldig langt mellom slike personer iallefall.
Avatar

Re: Det er helt normalt

nov 18 2021 - 12:51
pssst æ ska si det e enkelt,
fullt voksne menneska snakk drit.
Ser nu ut som mang tør ikke å relater seg til den,men var inne på det.
Avatar

visketviske3

nov 18 2021 - 13:53
Å relatere seg til noe er ikke ensbetydende med at man aksepterer det som normalt og riktig.
Avatar

frikar-1

nov 18 2021 - 19:42
sladder fortjener ingen..
men allikevel så får noen
det mer enn andre
hva ska ein god hjerta person gjør da de blir utsatt
store mengda skjult baksnakking og ryktespredning ?
Avatar

Re: Det er helt normalt

nov 19 2021 - 04:37
Til Høyre venstre:

SITAT:
"Alle er ikke sånn. Faktisk så er de færreste voksne mennesker på den måten der."

SVAR:

Må bare legge til en liten påpekning her:
De fleste mennesker (og spesielt menn) er riktignok ikke så "ekstreme" som denne personen, når det gjelder sladder. Men sladder i seg selv ER svært vanlig og er helt normalt; det er noe mennesker i alle aldre innerst inne både liker, og foretar seg/deltar i (i forskjellig grad). (Dette vil man lett kunne erkjenne ved seg selv, hvis man tenker over det, og man virkelig er ærlig med seg selv.) Men kvinner generelt er riktignok mye mer opptatt av sladder enn det menn generelt er (som er fordi kvinner generelt er enda mer sosialt orienterte vesener av natur, enn det menn generelt er.)

Og tingen er at ungdommer/voksne mennesker utøver sladring på en litt mer diskre/fordekt/kamuflert måte (slik som når de utøver mobbing) enn det små barn gjør, siden ungdommer/voksne mennesker har både mer sosial intelligens og mer trening i sosial manipulasjon (og de forstår dermed bedre HVORDAN å skjule det de gjør, samt VIKTIGHETEN av å skjule det de gjør), enn det små barn har. Derfor vil man ikke alltid gjenkjenne sladring som sladring, når det er ungdommer/voksne mennesker som utøver det, sammenlignet med når det er små barn som utøver det - med mindre man er spesielt observant/analytisk av seg, og man dermed faktisk tenker over de tingene som blir sagt av folk om andre folk.


_ _ _ _ _ _SITAT:
"Hvis jeg sitter i pausen min på jobb eller er med venner - hvor noen plutselig begynner å snakke dritt om noen andre så sier jeg klart i fra om at jeg ikke er interessert i å sitte her å slarve om noen som ikke er tilstede og dermed heller Ikke har mulighet til å snakke for seg eller forsvare seg."

SVAR:
Det der er kun et idealistisk valg du gjør, basert på dine idealistiske prinsipper i livet. For innerst inne, hvis du er ærlig med deg selv, så synes du egentlig at det er litt spennende/interessant å høre sladder om andre mennesker.

Og akkurat dette idealistiske prinsippet ditt ("at du ikke vil høre på sladder om folk som ikke er tilstede, og som dermed ikke kan forsvare seg selv") er et ganske vanlig idealistisk prinsipp for mange ungdommer/voksne mennesker å ha - og særlig blant menn (inkludert meg selv). Så jeg forstår deg godt, idealistisk sett.Kort utdypning:
På et INTELLEKTUELT nivå kan man selvfølgelig MISLIKE sladring, og dermed bevisst VELGE å sladre ganske lite i livet (slik jeg selv har valgt - og slik du selv forteller i sitatet ovenfor, at du også har valgt).

Men en del av en selv vil innerst inne på et EMOSJONELT nivå, LIKE å sladre/høre sladder om andre mennesker. Det hører ganske enkelt med det å være et sosialt, hierarkisk vesen - som alle mennesker er av natur. It simply comes with the territory of being human. (For det er nettopp derfor sladder eksisterer. Sladder er nemlig en måte for sosiale vesener å direkte eller indirekte regulere/påvirke både sin egen og andre individers posisjon i det sosiale hierarkiet. That's the biological purpose of gossip.)
Avatar

Re: Det er helt normalt

nov 19 2021 - 05:32

Bra sagt frigjører en
Det var svaret jeg ventet på.

Raw true slightly hidden world
out there.


Avatar

Re: Det er helt normalt

nov 19 2021 - 07:09
Til tadetlungt: Takk for det :)
Avatar

Frigjøreren

nov 21 2021 - 17:49
Hva andre innerst inne liker eller ikke kan du ikke vite noe som helst om. Med den manipulative retorikken din her avslører du bare din egen intellektuelle feighet og livsløgn, så dette er det ingen grunn til å ta seriøst.
Avatar

Re: Det er helt normalt

nov 21 2021 - 18:13
Now were talking, even truer.
The ill intend behind different people
how satisfying the hidden dark background even more fascinating.
Frikar-1
Avatar

Hmm

nov 21 2021 - 19:34
Frigjører her var du litt dramatisk.Du kan da ikke snakke for alle mennesker.Ett eks hører man om ett menneske som har fått alvorlig sykdom driver man ikke og baksnakker og nyter av å sladre.Det er direkte ondskapsfullt.Stort sett har mange nok med seg selv til å gå rundt og sladre.
Avatar

Re: Det er helt normalt

nov 21 2021 - 19:51
"Ett eks hører man om ett menneske som har fått alvorlig sykdom driver man ikke og baksnakker og nyter av å sladre.Det er direkte ondskapsfullt."

Godt det ikke var bare meg, som tenkte på den måten.
Avatar

Hei

nov 21 2021 - 20:30
Tadetlungt da er vi enige da.måMen fins dessverre folk der ute som liker å spre sånt andres ulykkelige liv
Avatar

Hei Frigjører!

nov 21 2021 - 23:42
Jeg tok nok opp den dramatiske typen for sladder som er ondsinnet for jeg får en følelse at det er nettopp denne typen for sladdet folk liker som først sladrer mye.Sladre om andres elendighet.Godt mulig det har vært misforståelser her.Selve innlegget til hvisketiske er provoserende og det var vel meningen når personen skrev det.
Avatar

Til folks opplsyning + svar til Frikar-1 og mrsfreak1983

nov 22 2021 - 03:07
Til folks opplysning:

Jeg skrev et innlegg her som svar til både Frikar-1's innlegg (datert: nov. 21, 2021 - kl. 17:49) og mrsfreak1983's innlegg (datert: nov. 21, 2021 - kl. 19:34). Dette svaret mitt ble typisk nok slettet av moderatorene etter kort tid, grunnet moderatorenes oversensitive/overbeskyttende sensurering av viktige innlegg/budskap, som faktisk taler sannheten om ting/om folk.

Sidetmedord.no er rett og slett det mest patetiske forumet jeg noen gang har vært borti, grunnet de åpenbart partiske og oversensitive/overbeskyttende moderatorene! Det er overhodet ikke rart at mange brukere tidligere har forlatt dette forumet av den grunn.

Man burde nemlig ha RETT til å forsvare seg mot uriktige angrep fra folk (til og med hvis det innebærer at forsvareren angriper angriperne tilbake, med bruk av gyldige argumenter) - men slikt kan visst ikke sidetmedord.no tillate, når personen som forsvarer seg faktisk kommer med helt sanne/gyldige (men riktignok harde) ytringer tilbake.

Folk som meg, som faktisk kan argumentere godt for ting, og som dermed intellektuelt sett er i stand til å "rive motstanderen sin i fillebiter", ved bruk av gyldige argumenter (samt eventuell, saklig påpekning av hvor dum/irrasjonell/vrangforestilt/selvbedragersk motstanderen ens virkelig er, i tilfeller hvor det faktisk er sant), "må" altså sensureres av moderatorene - som jeg har opplevd gang på gang her på forumet. Det er helt latterlig!

(Merk: Det er ikke mrsfreak1983 jeg opprinnelig gikk så "hardt til motangrep" på her. Hun har forholdt seg ganske rasjonell her, så jeg håper derfor at dere ikke tolker det jeg skrev ovenfor, som noe negativt om henne. Det var nemlig ikke henne jeg refererte til med det jeg skrev ovenfor.)Med alt dette sagt: Herunder følger en mer kortfattet og begrenset versjon (altså en slags "politisk korrekt versjon") av det opprinnelige svaret jeg skrev til henholdsvis Frikar-1 og mrsfreak1983, siden moderatorene her åpenbart ikke tåler at folk blir fortalt den fulle sannheten om ting/om dem selv - til tross for at folk SELV har framprovosert det.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _


Til Frikar-1:

SITAT:
"Hva andre innerst inne liker eller ikke kan du ikke vite noe som helst om."

SVAR:
JO - det kan man, når man har observert mennesker så godt som det jeg har, og man har såpass god forståelse av menneskets sanne natur, som det jeg har.

Med andre ord: Når man er en ekspert i menneskets sanne natur (slik jeg er), så kan man virkelig vite universelle ting om mennesker generelt. (Menneskets natur, slik den fungerer for mennesker generelt, er nemlig for det meste relativt enkel å forstå seg på.)

Men personer som deg lever tydeligvis i et så vanvittig stort selvbedrag, at det er helt umulig for dere å innse disse (egentlig innlysende) faktumene ved livet som menneske.

"You can lead a horse to the water, but you can't make it drink it..."


_ _ _ _ _ _SITAT:
"Med den manipulative retorikken din her avslører du bare din egen intellektuelle feighet og livsløgn, så dette er det ingen grunn til å ta seriøst."

SVAR:
Jeg har kun formidlet reine, empiriske faktum ved livet som menneske, på en helt saklig måte. Jeg har altså ikke brukt noen "manipulativ retorikk", og jeg "avslørte" ingen såkalt "intellektuell feighet/livsløgn ved meg selv". Det jeg skrev var kun et reint, empirisk faktum ved livet som menneske - men folk som deg er ikke i stand til å erkjenne det, siden folk som deg åpenbart er fulle av selvbedrag.

Derfor tolker du innlegget mitt gjennom et feil "filter", slik at du feilaktig fortolker retorikken min som "manipulativ", og som at jeg liksom "avslører intellektuell feighet og livsløgn ved meg selv" – siden det enorme selvbedraget ditt medfører at du naturligvis ikke er villig til å innse eksistensen av de tingene jeg nevnte, i DEG SELV. Og du diskvalifiserer derfor alt jeg skrev, slik at du dermed komfortabelt kan fortsette å leve i selvbedrag med livsløgnen DIN. Bravo...

Sannhetssøkere/sannhetsformidlere som meg blir alltid feilaktig angrepet av vrangforestilte, realitets-benektere som deg. Og dere gjør dermed en "fin jobb" med å holde menneskeheten tilbake som følge av det. Sukk...

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _


Til mrsfreak1983:

SITAT:
"Frigjører her var du litt dramatisk."

SVAR:
Nei, jeg var ikke det. Jeg formidlet bare virkeligheten ved oss alle, slik den faktisk ER.

Når man er et sosialt vesen, så er man av natur NOE opptatt av sladder - uansett hvem man er, og uansett hvor prektig man på et BEVISST NIVÅ forsøker å være i livet. Enkelt og greit.

(Det eneste potensielle unntaket ved dette, er for de svært få menneskene i verdenen, som eventuelt mangler hele det sosiale aspektet i hjernen sin - og som dermed mangler alle sosiale aspekter i livet, inkludert interessen for sladder. Men dette unntaket er kun HVIS slike mennesker i det hele tatt finnes. Jeg bare nevner det som et hypotetisk unntak, for å være så omstendelig/korrekt som mulig når jeg prater om disse tingene.)


_ _ _ _ _ _SITAT:
"Du kan da ikke snakke for alle mennesker."

SVAR:
JO - det er nettopp det man kan når man faktisk forstår hvordan menneskets natur egentlig fungerer (slik som folk som meg gjør).

Men når man derimot er indoktrinert med alle livsløgnene til andre mennesker, samt det moralske mantraet om å være et "dydig menneske" (et menneske som f.eks. "ikke sladrer/ikke hører på sladder"), og man i tillegg ikke har observert/analysert seg selv og andre mennesker særlig godt; så vil man da så klart feilaktig tro at "dette ikke gjelder for alle mennesker".Enkelte av oss forstår nemlig menneskets sanne natur såpass godt at vi for det meste klarer å se "bak fasaden" ved ting - som består av alle de dagligdagse løgnene folk blindt går rundt og tror om både seg selv og andre mennesker, og som de videreformidler til andre mennesker.

Hvis du har sett filmen, "The Matrix", så får du et slags innblikk i hvordan det på en måte er for folk som meg. Vi ser nemlig for det meste virkeligheten slik den faktisk er, bak alle vrangforestillingene/alt selvbedraget til folk.

Why do people hate the truth? Because it's actually REAL, and it's often ugly.
Why do people love the lie? Because it's actually FAKE, and it can thereby be as beautiful as they want it to be.
Why are people pathetic? Because they prefer the lie over the truth. They WANT to be deceived - because they NEED it.


_ _ _ _ _ _SITAT:
"Ett eks hører man om ett menneske som har fått alvorlig sykdom driver man ikke og baksnakker og nyter av å sladre.Det er direkte ondskapsfullt."

SVAR:
Noen få mennesker her i verdenen tar sladderet sitt så langt at de til og med gjør det, jo. Men de fleste mennesker gjør så klart ikke det, nei.

Men det eksemplet du brukte her, er et ekstremt eksempel. Det er ikke sladring på et slikt nivå, jeg refererer til. Les det opprinnelige innlegget mitt en gang til. Du vil nemlig se at jeg har forklart ting ganske utfyllende der - og at det altså ikke nødvendigvis er slike ekstreme eksempler (som det du nevnte her) jeg refererer til. Sladring forekommer nemlig på en skala (slik det meste i livet gjør) som strekker seg fra "mer implisitt sladring (mindre åpenbar sladring)", til "mer eksplisitt sladring (mer åpenbar sladring)" - samt fra "mindre ondsinnet sladring", til "mer ondsinnet sladring".


_ _ _ _ _ _SITAT:
"Stort sett har mange nok med seg selv til å gå rundt og sladre."

SVAR:
Du misforstår. Det du tenker på her er "mer eksplisitt og mer ondsinnet sladring"; ikke "mer implisitt og mindre ondsinnet sladring". Det er derfor du ikke "ser" sannheten i det jeg sier, fordi du kun fokuserer på én form for sladring.

I tillegg har du ikke tenkt deg godt nok om - for hvis du hadde gjort det, så hadde du husket flere øyeblikk i livet ditt hvor ungdommer/voksne mennesker har sladret på åpenbare måter rundt deg (hvis du er analytisk nok anlagt til å kunne se sladderet dems for det det faktisk er). Og særlig hvis du har vært rundt en del jenter i livet ditt (som jeg antar at du har, siden du er jente selv).
Avatar

Til mrsfreak1983

nov 22 2021 - 03:08
SITAT:
"Jeg tok nok opp den dramatiske typen for sladder som er ondsinnet for jeg får en følelse at det er nettopp denne typen for sladdet folk liker som først sladrer mye.Sladre om andres elendighet."

SVAR:
Ja, ved "mer eksplisitt/åpenbar sladring" så er det ofte mer av den "dramatiske formen for sladring" man hører.Eksempler på "mer eksplisitt/åpenbar sladring":
- "Han er en taper." (Sagt på en VELDIG nedlatende måte.)
- "Hun der har ligget med hele bygda hun kom fra." (Sagt på en VELDIG nedlatende måte.)

Eksempler på "mer implisitt/fordekt sladring":
- "Han er en venn av meg, men han er ikke den skarpeste kniven i skuffen." (Sagt på en LITT nedlatende måte.)
- "Hun er venninna mi, men hun blir alltid så sutrete." (Sagt på en LITT nedlatende måte.)Med andre ord, forskjellen er:
"Mer eksplisitt/åpenbar sladring" kommuniseres på en mer uvennlig/aggressiv måte – og "mer implisitt/fordekt sladring" kommuniseres på en mer vennlig/mildere måte. Det er derfor den ene formen for sladring er mer åpenbar, imens den andre formen for sladring er mer fordekt.

Og fellesnevneren for begge formene for sladring, som er årsaken til at begge formene kan defineres som sladring, er at person "A" UNØDVENDIG SNAKKER NED person "B", på en slik måte at man kan merke at person "A" aktivt FORSØKER å være nedlatende om person "B" i en eller annen grad.

(Og det er her ens sosiale antenner/observanthet/analytiske evne spiller en stor rolle, som jeg nevnte i det opprinnelige innlegget mitt i denne tråden – siden ens grad av sosiale antenner/observanthet/analytiske evne vil avgjøre hvorvidt man er i stand til å merke seg både konteksten og måten person "A" snakker om person "B" på, som vanligvis avslører de tilfellene hvor person "A" aktivt FORSØKER å være nedlatende om person "B" i en eller annen grad.)


_ _ _ _ _ _SITAT:
"Selve innlegget til hvisketiske er provoserende og det var vel meningen når personen skrev det."

SVAR:
Mm, enten det eller at han bare ønsket å uttrykke seg om behovet sitt for sladder. Men sannsynligvis ønsket han nok å provosere litt samtidig, ja.
Avatar

Sladder-teorien

nov 22 2021 - 12:51
Den israelske historikeren, Yuval Noah Harari, skriver noe interessant om sladder i boka Sapiens. Ifølge Harari går "sladder-teorien" ut på at menneskene utviklet språk nettopp for å kunne "sladre". Sladderteorien kan lyde som en spøk, skriver Harari, men utallige studier støtter opp under den. Kort går den ut på at mennesket er et sosialt dyr og sosialt samarbeid er vår nøkkel til overlevelse og reproduksjon. Det er ikke nok for enkeltpersoner å vite hvor det er løver og bison. Det er mye viktigere for dem å vite hvem i gruppen som hater hvem, hvem som ligger med hvem, hvem som er ærlige og hvem som er juksemakere.
Vi trenger altså den informasjonen vi får gjennom sladder for å kunne fungere og orientere oss best mulig i samfunnet.Avatar

Tror på at vi sladrer om dette

nov 22 2021 - 18:07
Ja, jeg tror på at vi sladrer om dette og at det har en viktig sosial funksjon. Vi bruker språket til så mangt i våre dager, som for å kunne dele kunnskap og samarbeide osv.
Avatar

Re: Det er helt normalt

nov 22 2021 - 22:35
Jeg tror også at sladder er naturlig. Og at det er mangel av empati, klokskap og mental styrke som er de store problemene.
Avatar

Re: Det er helt normalt

nov 27 2021 - 21:11
Har ikke noe problem med sladring
bare ikke "My cup of tea"

Så når man har ein samtale med ein person og det alltid er noe hva andre gjør med sine liv.
Det er grenser hvor langt man er villig til å gå
Eks folks mentale helse,Falske rykter,stygge kommentarer av ingen grunn,være besatt av å snakke ned om andre.
Det er no full forståelse visst de har gjort noe galt med dem som snakker shit, men til og med det har sine grenser og går utover sin egen syke.

Hvorfor folk snakker ned om andre?

De liker sladder
(spørs da om de har grenser)
Sjalusi
Giftig
Har det vondt
noe mentalt galt med dem
Psykopat eller Narsissist (Nyter av andres elendighet)

Sikkert mer men har uttrykt
meg mer enn nok nå.
Til forsiden