Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Desperado

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Desperado

okt 13 2009 - 15:37
Hei,
Jeg trenger hjelp nå og lurer på hvor jeg skal få den hjelpen jeg trenger. Jeg bor fortiden på DPS ..... og skal neste onsdag skrives ut.
Jeg er redd meg selv etter å ha prøvd å ta mitt eget liv. Disse tankene kommer opp igjen, når jeg nå skal snart skrives ut og det er noe jeg ikke er klar for selv. Jeg opplever å ikke bli tatt på alvor og at de skjønner min situasjon. Det er vondt å snakke om dette og jeg skrev dette ned på et brev, men psykologen bare slettet dette brevet. Finnes det noen steder som man bruke som rekrasjon og hjelp til å bearbeide disse tankene?
Jeg har fått diagnosen post traumatisk stress syndrom og personlighets forstyrelse, med bakgrunn av måten jeg reagerer på fra min barndom. Det er ikke bestandig mine handlinger er rasjonelle og normalt, pga barndommen har satt sine spor.
Jeg har et desperat rop om hjelp og må komme til et sted, som kan ivareta meg og bearbeide min barndom. Det var mange mennesker som så på disse groteske urettmessige handlingene som min far gjorde mot meg og det er for svært underlig at ingen reagerte på han ved i det minste anmelde han for vold.
Jeg levde slik i 16år og da var jeg sterk nok fysisk til å ta igjen meg far, da satte jeg en stopper for hans overgrep mot meg.

Jeg trenger sårt hjelp til å komme meg og få krefter til å takle en behandling.

Er det noen som kan hjelpe meg med å finne et sted snarlig?


Mvh
Teamingos
Til forsiden