Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Deres erfaringer med medisiner

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Deres erfaringer med medisiner

okt 20 2014 - 17:47
Hei! Jeg har slitt med depresjon lenge, og har prøvd mange forskjellige medisiner uten at det har hjulpet noe særlig. Vil gjerne høre andres erfaringer med ulike medisiner, både gode og dårlige. Er fullt klar over at det er fastlegen min som har best peiling på hvilke medisiner jeg bør gå på, men er likevel interessert i å lese om og å sjekke ut noen selv og kanskje foreslå noen for legen.

Jeg er mest nysgjerrig på å høre hvilke antidepressivaer og sovemedisiner som folk har erfaring med. Håper dere føler for å dele! :)

På forhånd takk :)
Avatar

Re: Deres erfaringer med medisiner

okt 20 2014 - 20:28
Hei!

Jeg har erfaring med remeron og cipralex. Jeg gikk først på remeron fordi jeg hadde problemer med å sove. De hjalp veldig mot det. Men jeg la på meg av dem ganske sikkert. Så jeg ønsket å bytte, og da gikk jeg over til Cipralex. ( billig versjonen. ) Jeg syntes disse har hjulpet meg. De fikk meg relativt kjapt stabil når det herjet veldig. Eneste er at man blir ganske flat i humøret. Men det kan jo være omgivelsene også. Jeg har opplevd å kjenne på skikkelig følelser selvom jeg har gått på dem. Men jeg går aldri helt "ned".
Avatar

Re: Deres erfaringer med medisiner

okt 20 2014 - 22:17
Heisann.

Gikk en periode på Cipralex, men det ga meg for det meste dårlige erfaringer. Jeg ble litt for flat humørmessig, jeg kunne ha sex i to timer før jeg fikk en utløsning (helt sykt, ja,) og så fikk jeg myalgi av alle ting! Jeg var vel maks uheldig. Klarte ikke å pusse tennene mine på en vanlig måte engang. Holdt tannbørsten i mine knyttede never som ble presset sammen mellom knærne mine, samtidig som jeg bevegde hodet frem og tilbake. Nei, det ble bare for mye for meg.

Nå har jeg gått i over ett år på Wellbutrin. Tar 300 mg daglig, som ikke er all verden, men det gjør meg akkurat passe flat. Har svære opp- og nedturer, men de aller skarpeste kantene slipes bort. Kjenner ingen bivirkninger på det preparatet.
Avatar

Medisiner

okt 21 2014 - 09:18
Hei. Har nå gått over til Lamictal for deprisjon og Lyrica på toppen for å kontrolere angsten. Er bipolar rapid switch og dette hjelper. har i mange år gått på rivotril for angst og muskel (sover godt på den ja).
Anbefaler virkelig Lamictal. Lykke til og håper du finner noe som hjelper deg til å klare hverdagen
Til forsiden