Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Deprimert

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Deprimert

juni 5 2015 - 17:23
Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre lenger. På skolen går det fint, for der er det så mye å gjøre og tenke på - men når jeg har fri (spesielt i helgene) så blir jeg så forferdelig deprimert at jeg sliter med å se lyst på noe som helst her i livet. Sitter inne på soverommet mitt og gråter - noe som nå har blitt en vane hver eneste helg. Har kjent på følelsen av å ikke lenger ville være her lenger flere ganger i det siste, og det skremmer meg. Jeg vil ikke gjøre noe dumt.. Men fortsetter det sånn så er jeg redd det kommer til å skje.
Avatar

deprimert

juni 5 2015 - 19:21
Hei der! Så fint at det går bra på skolen! vet jo ikke hvilken skole ,da.. Er det vanskelig å komme inn på det sosiale forumet der du er? Førsteårsstudent,kanskje? vrient,det! Meld deg på et symposium,eller skjekk oppslag på biblioteket. En ting er sikkert: Det er mange rundt deg som har det som deg. Lykke til! Og du.. ikke gjør no dumt! PLUTSELIG treffer du noen du kan snakke med,og kan samarbeide med. ps beklager skrivefeil! klem fra meg
Avatar

hei jente_98

juni 15 2015 - 00:47
Tror jeg kan kjenne meg igjen i noe av det du beskriver her. Jeg er selv ei jente på 19 år. Har vært deprimert før og da spesielt i helgene, og når det var lite å finne på og venner stort sett var opptatt. Merker godt at det er venner som holder meg oppe og er grunnen til at jeg ikke blir deprimert igjen ( ennå ) og de har jeg ikke altfor mange av akkurat. Så om du kunne tenke deg å bli bedre kjent med meg, så hadde det vært veldig hyggelig. Nå vet ikke jeg hvor i landet du bor hen, men jeg bor sentralt i Buskerud, ikke så langt unna Oslo og Akershus. Ønsker deg alt det beste!
Til forsiden