Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Depresjoner, selvskading, kjærleik

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Depresjoner, selvskading, kjærleik

mars 16 2011 - 22:13
Hei, begynner å bli en stund siden jeg var her sist.. Det har skjedd noe, men jeg veit ikke hva. Jeg har forandra meg, bare sånn helt plutselig. I det siste har jeg var utrolig lykkelig, alt er så fint liksom, men nå begynner ting å bli mer som før. Igår for eksempel, jeg satt og gjorde lekser, og hunden min tygget på en leke, det var så og si ingen lyd, men jeg frika ut. Jeg fikk panikkanfall og begynte å gråte, så jeg gikk opp for der var det ingen. Men så kom pappa og begynte å jobbe, veldig lav lyd, men jeg begynte å gråte uansett. Jeg måtte høre på musikk som var så høy at den overdøvet all annen lyd. Det endra seg raskt fra grusomt til bra da, det er vel en positiv ting. Men jeg kan ikke akuratt si at det var en hyggelig opplevelse. Jeg har også begynt å kutte meg igjen, mest om natta. Jeg sitter våken, jeg klarer ikke sove, jeg er lys våken. Så bare.. begynner jeg å kutte meg. Jeg veit ikke hvorfor, litt pga kjedsomhet, litt pga depresjoner/kjærleik. Ja, når jeg først nevner det, kjærleik. Det har blitt utrolig komplisert. Jeg er player, jeg har aldri vært forelska i noen før jeg har vært sammen med dem en stund. Men nå har jeg altså forelska meg, fra det øyeblikket jeg så henne visste jeg at hu var den rette. Så er bare problemet at hun er en player altså. Og de som har vært borti playere veit at de er utrolig vanskelige å forstå se på. Først flørter de, så sier de alt de kan for å unngå å prate om forhold. jfkjsdlajfmkd bare masse tull. Og i tillegg til dette har jeg fortsatt følelser for eksen min, som også er dødsforelska i meg, men hu sier at hu vil bli sammen med noen for å komme over meg. Og bare tanken på det dreper meg, ikke at jeg har noen rett til å bestemme over hu, det var tross alt jeg som slo opp. Jeg har blitt så utrolig suicidal i det siste, og aner virkelig ikke hva jeg kan gjøre med det. Jeg kan ikke snakke med en voksen eller psykolog, for det gjør at jeg ikke får behandling på rikshospitalet.. Ja, jeg er også FTM-transeksuell.

Uff, har dere noen råd til hva jeg kan gjøre?
Avatar

Re: Depresjoner, selvskading, kjærleik

mars 16 2011 - 23:29
Du har virkelig malt deg inn i et hjørne her da i grunn dersom det ikke er noen du kan snakke med. Det kommer ikke til å gå over av seg selv og du må behandle på egenhånd. Dette er vanskelig og tidkrevende uten guide og vil koste mye krefter.
En ting er å begynne å lese psykologi. Da lærer du en del om hvorfor ting er som de er og du lærer en del om sammenhenger slik at det blir lettere å takle det som skjer.
Å skade seg selv er problematisk for det er vanskelig å skjule. Det er ikke så vanskelig å skjule at man har det elendig på innsiden men når det blir merker på utsiden er det vanskelig å bortforklare ting. Jeg har egentlig tro på at du trenger en støttespiller for å hjelpe deg i gang men det kreves mye kunnskap for å gjøre dette så det kan være vanskelig å finne dersom det legger kjepper i hjulene for deg.
Det blir vel litt som å velge mellom pest eller kolera dette.
Min mening er at du bør gjøre tiltak for å bedre situasjonen din nå og ikke se frem mot noe som kanskje ikke blir noe av uansett. Det kan gå fra ille til enda verre om du ikke får tatt de nødvendige grep om situasjonen.
Det spiller ingen rolle hva som kan skje senere i livet dersom du ikke er der til å oppleve det.
Til forsiden