Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Depresjon..?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Depresjon..?

april 21 2012 - 17:21
Hei,

Jeg er en mann på 27 som siste tiden har slitt veldig med det jeg tror er en ganske tung depresjon. Er av natur veldig stolt og vil ikke plage andre med mine problemer så tenkte jeg skulle prøve å slippe ut litt anonymt her.

Det hele startet for et år siden, det ble mye press på jobben, føler at jeg ikke rekker over alt. Etter dette begynte jeg slite med akne utbrudd. Dette førte til at jeg ble veldig selvbevist, fikk angst for å gå på jobb, gå ut blandt venner og holdt meg mer og mer hjemme. Jeg "dyttet" ei jente som jeg egentlig trivdes veldig godt ilag med ut av livet mitt da jeg følte at jeg ikke hadde noe å tilby henne. Med dette førte også mye tanker om meg selv frem, jeg tenker tanker som at jeg har dårlig hårfeste, merkelig profil, litt mye mage, klarer ikke nå helt frem i idretten (sykling) og at jeg nok aldri kommer til å finne meg en kjæreste. Har startet en tung behandling for aknen, og dette ser ikke ut til å gjøre situasjonen bedre da jeg når har veldig tørr hud, sprukne lepper og har jevnlig tanker som, "hvis dette ikke fungerer har jeg bare en utvei."

Nå er jeg kommet til et punkt hvor jeg ikke klarer å "få ting gjort" jeg utsetter ting, lager dumme unnskyldninger så jeg kan være hjemme isteden for å gå ut med venner, føler meg veldig lei og klarer ikke finne noe overskuddsenergi selv om jeg egentlig ikke gjør annet enn å jobbe/gjemme meg hjemme. Man kan vel oppsummere det med at min selvtillitt har nådd bunnen og jeg har satt livet mitt på "pause" til jeg ser resultatet av behandlingen.

Egentlig vet jeg ikke hvorfor jeg skriver her, er vel kanskje for å høre om noen har vært i lignende situasjon, og hvordan de kom seg ut av denne. Eller så måtte jeg bare lufte litt tanker, har ikke fortalt dette til noen før.
Avatar

Re: Depresjon..?

april 21 2012 - 23:11
Hei

Er selv en mann på 27 og har slitt med angst og depresjon i mange år. Riktignok bedre nå enn på lenge, men kjenner meg igjen i mye av det du sier. Spesielt isoleringen og det å prestere å dytte en kjempegod jente ut av livet sitt.

Ser du ikke er helt sikker på formålet ditt med å skrive her, men om du skulle trenge noen å prate med som har vært gjennom mye av det samme så er det bare å legge meg til som venn.
Til forsiden