Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Depresjon og å føle seg «frakoblet» virkeligheten

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Depresjon og å føle seg «frakoblet» virkeligheten

sep 4 2018 - 16:35
Flere med depresjon som føler seg frakoblet virkeligheten? Hver dag opplever jeg å føle meg fjern og det er vanskelig å interagere med andre personer. Jeg har problemer med å prosessere hva de sier og kan til og med føle at de er uvirkelige, nesten som i en drøm. Noen flere som har kjent på det? jeg kan glemme helt hvilken dag det er eller slite med å huske hva jeg skal og hva jeg skal si....
Avatar

Re: Depresjon og å føle seg «frakoblet» virkeligheten

sep 12 2018 - 20:13
Jeg er også der. Jeg lever i en boble på siden av samfunnet og der har jeg vært lenge denne gangen. I min situasjon har jeg ikke "inngangsbillettene" til det samfunnet snakker om og da gir jeg opp før jeg har forsøkt. Opplever at "de der ute" er veldig resultatorientert og at en må legitimere seg via hva en gjør, har gjort, skal gjøre, jobb, skole familie etc. og gjerne ta smilende bilder på jakt etter likes, mens man holder på. Har man ikke alt på stell, så har en ingen verdi der ute. Eller der inne, alt etter som en ser det.

Et år går fort. Årstider, uker, dager flagrer forbi og jeg er ikke en del av det. Ett år kunne like gjerne ha vært en natt og en dag. Om og om igjen. Alt er det samme og jeg er alene og frakoblet, utenfor alt.
Til forsiden