Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Depresjon-adhd forvirring

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Depresjon-adhd forvirring

des 13 2021 - 18:44
Jeg har i det siste året tenkt mye, (som jeg forsåvdt gjør hele tiden) men jeg har en tidligere episode med depresjon og spiseforstyrrelse for 4år siden. Da korona kom til Norge gikk det ikke lange tiden før jeg skjønte at depresjonen kom snikende igjen. Her er jeg fortsatt med en depresjon som ikke vil dra.. Uansett, det jeg har resonnert over mye i det siste er om jeg muligens har adhd/add. Jeg er forvirret fordi jeg vet med depresjon at man kan slite med konsentrasjons vansker, overtenking, detter ut av samtaler osv osv. Men jeg har tenkt tilbake på da jeg gikk på videregående og ungdomsskolen. Jeg har alltid hatt vansker med å følge med når ting blir vanskelig, og jeg har store vansker med å følge med i en samtale. Jeg er vimsete og hvis jeg har flere gjøremål på en dag klarer jeg ikke organisere eller vite hvilke rekkefølge jeg skal gjøre ting. Det ender oftest med at jeg ikke får gjort noen ting.. Blir rett og slett overvelmet. Skal sies jeg har spist veldig dårlig siden korona ankom.. Jeg har lite til ingen matlyst og drives av negative tanker og en indre uro. Så har tenkt det er derfor jeg føler det sånn men. Jeg er nå veldig frustert for om det kun er depresjonen som snakker og gjør alt det her. Men så har jeg lest meg opp på adhd og jeg syns det er alt for mye som jeg kjenner meg igjen i. Noen her inne som har add/adhd med depresjon? Jeg er på et punkt hvor jeg må gjøre noe før det er gått for langt..
Avatar

Re: Depresjon-adhd forvirring

des 13 2021 - 20:51
Jeg tror det er noe mer i dette med "spiseproblemer", enn det som ofte blir tenkt. Siden spising påvirker hormoner i stor grad. Jeg føler selv jeg trenger lange pauser, for å føle meg vel. Jeg har ikke adhd, så langt jeg vet. Add er sikkert mulig, men jeg er ikke så opptatt av diagnoser. En vet når noe er galt
Avatar

Hei!

des 13 2021 - 21:57
Jeg har ikke ADHD, men jeg råder deg til å få det sjekket ut, må jo være til stor hjelp å vite hvis du har det, så slipper du å "stange hodet i veggen" når det er ting du ikke får til.
Til forsiden