Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Depersonalisering

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Depersonalisering

juni 3 2015 - 07:11
Hei
Jeg sliter med noe som heter depersonalisering, og har hatt det i kanskje ett halvt år nå. Depersonalisering er en slags uvirkeligfølelse og en slags ut av deg selv-opplevelse! Dette er noe jeg synest er veldig ekkelt og også skremmende. Det kommer også ikke opp for meg at jeg lever, for alt føles jo ut som en drøm. I tillegg så tenker jeg mye på spm som ikke finst svar på, som -hvorfor er jeg her?,-hva skjer etter døden osv.. Så jeg lurer på om det er noen der som sliter med det samme? Eller har gått igjennom det? For jeg trenger noen metoder eller noe så jeg kanskje kan få dette vekk, det hadde vert fint☺️
Avatar

Re: Depersonalisering

juni 3 2015 - 16:18
Hei, jeg har aldri fått noe diagnose på noenting, men så og si alt du sier høres ganske kjent ut. Jeg får følelser hvor det føles som jeg er på "auto-pilot" og jeg bare er publikum for det som skjer og det jeg gjør. Det er en ganske ekkel opplevelse som du sier - har også veldig vanskelig for å skjønne at jeg lever.

Kan selvsagt ikke si at jeg har det også siden jeg ikke kan gi meg selv en diagnose, har følt det sånn i et par år selv da og kan ikke si jeg vet metoder som kan hjelpe.
Avatar

Hei Holajulie!

juni 4 2015 - 09:13
Vet en måte! Det motsatte av depersonalisering er tilstede her og nå. Det kan oppnås ved å legge merke til for eks rommet du er i, lyder, lukter osv. Altså beskriv for deg selv det som er den fysiske virkeligheten akkurat nå. Lykke til.
Avatar

Re: Depersonalisering

juni 5 2015 - 08:53
Tusen takk spøkefugl, dette skal jeg prøve
Til forsiden