Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Dating: Hvordan gjør man det?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Å beskrive seg selv

juni 27 2020 - 02:29
Hmm ja, tror det. Jeg har liksom litt problemer med det føler jeg, å kjenne meg selv. Må liksom tenke ordentlig godt etter. Men kanskje er det ikke rett tid nå, kanskje om ett år eller noe, jeg bare frykter at om ett år så vil jeg være på akkurat samme sted i livet som jeg er nå, det trenger ikke å bli slik da, det avhenger vell av hvilken innsats jeg legger i å jobbe med meg selv sikkert. Men jeg er usikker på om jeg noen gang vil bli friskere enn hva jeg er nå faktisk. Det er mest det at jeg ikke tørr, det er rett og slett frykt jeg føler på! Det er som om jeg ikke tørr å leve livet mitt! Hadde vært kjekt å vist hva dette kommer av så kanskje jeg kunne ha funnet en løsning på det!
Avatar

Re: Dating: Hvordan gjør man det?

aug 8 2020 - 13:01
Jeg vil anbefale deg å endre litt på måten du tenker om dette. I den prosessen kan det være nyttig å reflektere over _hvorfor_ du tenker som du gjør, og _hvem_ du har lært det av.

Dette inkluderer også hvilke ord og begreper du bruker, og hva du legger i dem. F.eks. at du bytter ut begrepet og konseptet "date" med begrepet og konseptet "å bli kjent" (med et nytt menneske).

Videre kan det være greit å ha tenkt litt over hva slags person du ser etter, og tilpasse stilen din til det. Du vet jo allerede hva metal chicks liker, så der har du et godt utgangspunkt.1. DU skal ikke like henne, DERE skal like HVERANDRE. Dersom det er tilfelle, går resten av seg selv.

2. Datingcoachene pleier å si at dette er helt opp til de involverte parter. Jeg pleier å si at det skjer når man har blitt eksplisitt enige om det.

3. Ja, men det anbefales ikke for nybegynnere av praktiske årsaker, da det er veldig mye å holde styr på.

4. Si så mye som er nødvendig. F.eks. hvis du avlyser et møte pga. angst, kan det være greit å informere om at det er pga "helseproblematikk". Da unngår du unødige spekulasjoner og misforståelser hos den andre.

5. Ulike diagnoser påvirker våre relasjoner med andre i forskjellig grad, så det må du vurdere selv. Fungerer det greit å omgås mennesker i andre settinger burde det gå helt fint.

6. Datingcoachene pleier å si at dette går av seg selv når man først er kommet til det punktet.Hvordan fikk du henvisning til sexolog forresten?
Avatar

Re: Dating: Hvordan gjør man det?

sep 4 2020 - 22:36
Takk for svar Frikar-1! :-) Beklager at jeg svarer så sent.

Det å bytte ut begrepet date med; å bli kjent med nye mennesker, høres lurt ut! Da blir det kanskje ikke så skummelt heller, jeg vet ikke? :-)

Takk for svar B-)

Jeg bare fant en sexolog på nettet! :-) finnensexolog.no
Avatar

Re: Dating: Hvordan gjør man det?

nov 1 2020 - 10:20
Beste datingside - http://hespac.com/dateno.htm
Jeg fant mannen i mitt liv der! Vi har vært sammen i fire år, og jeg er gravid :) Har flere venner også som har møttes der og giftet seg og fått barn sammen (tre forskjellige par).
Til forsiden