Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Dagbok

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Dagbok

jan 23 2012 - 14:59
Hei!
Jeg vil så gjerne skrive dagbok. Føler at det hjelper å få setninger ned på papir/pc. Problemet mitt er at jeg sensurerer alt jeg skriver i frykt for at noen skal finne dagboken og lese!
Er det noen som har et godt råd å gi?

Hilsen Celin
Avatar

Re: Dagbok

jan 23 2012 - 15:28
Startet med å skrive dagbok selv og var ganske generell i starten. Det kom mer frem etterhvert og jeg lot også flere lese den. Det ble liksom ikke så ille likevel da.

Det kommer jo kanskje litt an på tilgangen på utstyret du bruker. Jeg bruker mac og det er ingen andre som har tilgang til den. Da er det på et vis litt tryggere. Skriver også ut så en har i papir dersom noen skulle trenge å lese noe av det. Ha brukt dette i behandling også da en stengte helt av og ikke fikk sagt stort der.

Det kan jo hende at det løsner litt opp etterhvert også dersom du først begynner å skrive. Det er jo mye som kan tas med som er mindre "farlig".
Avatar

Re: Dagbok

jan 23 2012 - 19:20
mener det skal finnes sonne nettsider man kan ha dagbok på..
skal jo være trygt da. son man lager en konto og skriver. også kan man velge om man skal publisere det go sont.
Til forsiden