Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Dårlige karakterer

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Dårlige karakterer

april 9 2018 - 11:35
Hei. Jeg går på et hardt studium, og tar master. På fjerdeåret hadde jeg et tøft år psykisk og nivået var vanskelig. Sitter med bare Eer i karakter hele dette året, og det ødela hele snittet mitt. Studiet jeg går på har mye karakterpress fordi det er høy konkurranse. Men de tillater ikke å ta eksamener om igjen. Jeg sliter mye med selvbildet pga disse karakterene. Mange arbeidsgivere skriver jo at de legger vekt på karakterer.
Har mange andre gode ting i livet mitt og sånn, men jeg har nå fått endel angst for tilbakemeldingssituasjoner i løpet av det året det gikk så dårlig. Ikke at jeg likte det før noe særlig, men nå er det mye verre og jeg har panikkangst.
Synes det er en vanskelig situasjon nå som jeg er snart ferdig med femte året og søker jobb.
Jeg prøver å vise god selvtillit på jobbintervjuer, men er redd de skal spørre om karakterer.
Takker for eventuelle innspill, for sliter litt med dette.
Avatar

Hei

april 9 2018 - 18:32
Nå snakker jeg kun ut av egen erfaring, men jeg tror ikke arbeidsgivere er så nøye med å se på karakterene hvis du har fullført graden. Jeg har vært på mange jobbintervjuer, og jeg har aldri blitt spurt om karakterene mine. Dessuten, er det jo stor etterspørsel etter folk med mastergrader - og da tror jeg ikke de bryr seg noe særlig om karakterene hvis du har oppnådd graden.

Om du blir innkalt til jobbintervju, er det først og fremst sosiale egenskaper, personlighet og tidligere jobberfaring arbeidsgiver ser etter.

Håper dette var til hjelp.
Til forsiden