Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Dårlige behandlinger og hjelp

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

ensom0909

feb 27 2020 - 23:06
Men det er mye her du ikke kan få gjort så mye med, kun hvordan du håndterer og takler det.
Avatar

Catsa

feb 28 2020 - 00:01
Ja, jeg vet at du bare mener vel. Ikke meningen å virke sint eller noe.. takk for at du tar tid til å lytte og gi råd. Du høres ut som en veldig ressurssterk person.

Har du vært på Modum bad? Hvordan var det der?
Avatar

ensom0909

feb 28 2020 - 00:45
I utgangspunktet er jeg det. Jeg skal på Modum, har ikke vært der enda. Det er mitt siste håp i å få noe hjelp som fungerer ellers må jeg bare innse at det ingen som forstår dette eller kan hjelpe meg, for jeg har bortimot prøvd alt. Hvis ikke dette hjelper må jeg bare gjøre det beste ut av det og livet mitt :)

Vet at du mest er ute etter støtte og ikke råd, men tror du må stille deg spørsmålet om hva som kan hjelpe deg og jobbe mot det. Og samtidig innse at mye for du ikke gjort noe med (venner, eks, tvangssalg av hus). Og samtidig prøve å slappe litt, krise-minimere (for det gjør ting bare værre for deg) og ta ting med litt fatning

Avatar

Hei catsa

feb 28 2020 - 12:05
Håper du får god hjelp på Modum bad.de er nok flinke.stå på.
Avatar

mrsfreak

feb 28 2020 - 18:04
Har du vært på Modum?
Avatar

Hei catsa

mars 1 2020 - 14:41
Jeg har vært der i forbindelse at de pleier å ha konsert om sommeren og det er aktiviteter på Modum bad.jeg var med flere det derfor jeg sa til deg at det er veldig fin natur der.ellers har psykologen min nevnt å søke meg dit.han mente det kunne hjelpe meg med behandling der men jeg vil ikke.jeg føler at jeg har all hjelpen i psykològen min.jeg sa det til han derfor vil jeg ikke dit og det er tøff behandling der og gruppeterapi jeg ikke takler.så jeg sa jeg ikke vil dit men kan hende det hjelper deg.verdt å forsøkeJeg håper virkelig at det hjelper deg der.
Avatar

Re: Dårlige behandlinger og hjelp

juli 7 2023 - 19:49
Ja! Det er ekstremt dårleg behandling og hjelp til enkeltindivid her i Norge. Har ikkje tal på kor mange eg har snakka med som har fått elendig hjelp.
Angåande psykologar så er mi meining at dei er frykteleg dårlege til det viktigste menneske treng. Empati; altså å vise medmenneskeleg forståelse! I tillegg er dei ekstremt dårlege til å komme med løysingar og forslag til korleis få løysningar på problemet (som nokon treng).
Så kan ein argumentere med at ein må godta at ein må finne svara sjøl, men faktisk så er eg svært uenig i at alle folk kan komme seg videre berre ved å snakke til ein vegg (som ser ut som eit menneske).

Det å bli psykolog burde blitt stilt større krav til.

Og ja.. Enkelte får hjelp og blir betre, men kva med f.eks. folk som ikkje tør å slutte hos psykologen fordi dei er redd for å bli dårlegare.
Her burde jo psykologen sjøl ha komme med forslaget å slutte.

Psykologar bør ikkje vere profesjonelle i den form at dei opptrer berre med øyrene og lyttar og speilar.
Kva om du allerede er klar over problema dine då..? Er det dette du treng då?
Nei ein treng faktisk ofte mykje meir for å komme seg videre i egen prosess. Håpar verkeleg psykiatrien blir betre ein vakker dag!
Til forsiden