Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Dårlig marked

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Dårlig marked

juni 15 2018 - 10:13
Jeg hadde en fra ungdomsårene, men jeg likte han aldri ordentlig. Tror vi ble sammen bare fordi han var interessert. Uff, jeg har en tendens å gjøre altså. Bli sammen med noen bare fordi de viser interesse, men så vet jeg egentlig ikke om jeg liker de sånn egentlig. Var mange som var interessert gjennom universitetsårene. Han ene hadde bare festbilder på face, han andre var en rar fyr som ba meg på kino etter å ha pratet med med i et par minutt utenfor labben. Så fant jeg et par på swing før jeg ble sammen med han ene fra koiegruppa.

Det skjedde så mye de foregående årene. Nå jeg jeg vært singel utrolig lenge og det skjer ingen ting. Er det noe feil med meg?
Avatar

Re: Dårlig marked

juni 16 2018 - 17:44
"Er det noe feil med meg?"

Ikke basert på de tingene du skriver her :) Det du beskriver er ganske vanlige problemer for jenter. Det har alltid vært vanskelig for jenter å finne den rette mannen. (Menn ser derimot mange "rette" jenter hver eneste dag.) Derfor er mange jenter sammen med menn bare fordi det er godt å være i et forhold i det hele tatt (siden de får oppmerksomhet og bekreftelse av mannen, samt at deres sosiale verdi øker ovenfor andre jenter), uten at de er noe særlig seksuelt tiltrukket av han (som skaper "it"-følelsen).

Og ut av frustrasjon og forvirring over at de ikke finner den rette mannen, og bare møter på "rare" eller "dårlige" menn (slik du nevner her), så er det også ganske vanlig for jenter å spørre seg selv, "Er det noe galt med meg?". Så du er ikke den første jenta som stiller seg selv det spørsmålet på bakgrunn av en historie med "dårlige" menn... :)
Avatar

Re: Dårlig marked

juni 23 2018 - 14:28
Har ofte den samme følelsen om at noe er galt med meg, men til syvende og sist vil jeg ikke si det er noe galt med noen av oss single, enten vi har vore gjennom dårlige forhold eller aldri vore i forhold. Min erfaring er at det er verdt å vendte på "den rette" selv om det tar tid. Har bare vore i et forhold som var mest basert på sympati fra begge sider, og da vil jeg heller gå singel frem til jeg finner han som jeg har ekte følelser for fremfor å være sammen med noen bare for å være det.
Til forsiden