Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Daarlig kjæreste emne?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Daarlig kjæreste emne?

juni 24 2014 - 20:06
Hei leste en tekst en gang om en person som lurte paa og involvere seg med en hun/han likte ift at denne person ikke var helt a4 og hadde mye bagasje pluss ikke fullført utdanning.Personen i denne traaden var 30 aar.

Jeg tenkte paa meg selv naar jeg leste dette.Denne personen kunne vært meg og det er jo trist i og for seg.Men her kommer spørsmaalet:


Er det noen som kan elske en person som meg som ikke har utdanning, vært syk i17aar, barndommen var alt annet enn bra, sliter med en "hemlighet" ogsa og er ufør i en alder av 35 og har f.hemmende Ocd lidelelse???
Hvem vil ha en saann kjæreste/livspartner???
Forøvrig sier folk fleste at jeg har et pent utseende hva naa det enn er.

Tror jeg ville blitt en byrde for en partner og partneren hadde blitt en byrde for meg.og saa vil jeg legge til at de fleste sier jeg ser saa frisk og oppegaaende ut aa folk sier jeg ikke virker psykisk syk "utenpaa"......
Jo jeg har jobbet av og paa til jeg var 28 i ufaglærte jobber.....jeg har ogsaa 2 kroniske fysisk lidelser jeg kjemper mot.......takknemlig for svar.
Avatar

asdasd

juni 24 2014 - 20:21
For meg så har ikke det noe å si, hadde ikke hatt noe problem med å være med noen som har litt bagasje.
Har jo selv litt bagasje, så kanskje det er derfor jeg tenker slik, men ingen er perfekte, alle har noe de sliter med på en eller annen måte.

Syntes ikke det burde være sånn, men det er vel muligens de som tenker det at de kan ''få noe bedre''(hvaenn det er).

Har ikke så mye erfaring på sånt selv, men jeg syntes ikke at man bare skal se på bagasjen til en person, men også få med seg hvordan personen er. Det er sikkert mange av oss her inne som ikke valgte å slite med det de sliter med, men de fortjener likevel å finne noen å dele livet med like mye som alle andre.

Det er hvertfall min mening. Håper flere kan komme med noen synspunkter på dette. :)
Avatar

Maa presisere....

juni 24 2014 - 21:13
...at jeg paa ingen maate har gitt opp aa jobbe, men innser at mine lidelser er saa pass heftig og en saa stor del av livet mitt at jeg maa ta tiden til hjelp for aa si det mildt:-)

Ellers er jeg glad i livet og har godt humør tross alt.
Avatar

Re: Daarlig kjæreste emne?

juli 23 2014 - 15:43
Alle fortjener kjærlighet uansett bagasje eller ikke. Selv om man sliter betyr ikke det at man ikke kan elske noen eller å bli elsket.
Jeg tror alle mennesker har sitt. Noen har mer, andre har mindre.
Alle kan bli syk eller oppleve vonde ting. Det betyr ikke at man ikke har lov eller skal la være å finne kjærligheten. Du som alle andre har rett til å kunne bli glad i noen :-)
For livet er nettopp nå, og alt som skjer med oss eller rundt oss er livet. På godt og vondt.
Livet gjelder oss alle. Så gå å finn kjærligheten hvis det er det du vil :-)
Avatar

Er ikke saa enkelt.

aug 15 2014 - 02:48
Kan ikke bare gaa aa finne da hadde jeg gjort, har kronisk betent tykktarm bla og sterk tvangs angst saa blir nok alene men jeg skal klare meg for det;-)

Takk for alle svar.
Til forsiden