Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

DPS

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

DPS

juli 17 2017 - 21:35
De ødela livet mitt og siden jeg gikk dit har jeg ikke fått helsehjelp som følge av psykologspesialistens vanvittige brudd på helseloven - men likevel tre år senere har ingen engang sett på saken og tre runder hos fylkesmannen. først uten at de mente de ville finne brudd på reglene dernest at de skulle se på saken siden jeg sendte inn dokumentasjon hvorpå de konkluderer med å svare på spørsmål om forsvarlig helsehjelp i stedet. Jurist sendte varsel som ledelsen bare valgte å ikke svare på og helsetilsynet har så langt vist meg tilbake til fylkesmannen. NPE sine sakkyndige kommenterte det ikke engang og vedtaket sa bare at dette momentet ikke var relevant i forhold til erstatning.

Så jeg vet ikke hvordan jeg skal gå frem for å faktisk få noen til å IKKE bare overse alvorlige brudd på taushetsplikten og spredning av opplysninger som advokat nå etter saken med NPE har tilbudt seg å skrive til Fylkesmannen på mine vegne da det står svart på hvitt.

Men jeg har ikke råd til advokat så det må gjøres på kort tid og uten at vedkommende må bruke tid på det - så hvis det sendes feil - brude vært sendt til Sivilombudsmannen eller noen andre istedet for Fylkesmannen har jeg ikke flere muligheter og derfor lurer jeg på om noen har innspill....

Hei.
Overskriften er redigert, da vi ikke tillater å navngi behandlingssteder, personer o.l.
Mvh
Admin.
Avatar

Re: DPS

sep 28 2017 - 22:37
Har tre tilsynssaker gående selv mot et DPS pga arroganse og brudd på x antall lover og regler.
Til forsiden