Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

DEPPA

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

DEPPA

jan 4 2008 - 21:39
jeg er så deppa for tiden og gråter hele tiden at jeg har ødelagt alt mellom meg og en gutt, jeg har ødelagt alt. og.. ting er ikke som før... jeg vil dø, damnit!
er det noen som vet åssen jeg kan bli gladere??
Avatar

Re: DEPPA

jan 10 2008 - 22:43
Huff.. Når jeg er deppa, synes jeg det hjelper å være på farta hele tiden..Finne på noe med venner og prøve å tenke på noe annet...=) Har du ingen muligheter for å ordne opp med han?
Avatar

Re: DEPPA

feb 1 2008 - 22:23
jeg skjønner hvordan du har det, jeg har nettopp fortalt en gutt at jeg ikke liker han mer enn som en venn, og jeg har seriøst lyst til å dø!.
Jeg blir slengt dritt til av alle vennene hans (guttene), men det er jo ikke min feil at jeg ikke liker han mer enn som en venn, jeg kan jo ikke styre følelsene mine heller !.
Avatar

Re: DEPPA

feb 22 2008 - 18:51
Det man blir mest deppa av, er å sitte å tenke på hvor deppa man er. Finn på noe positivt, prøv å gjør noe du har hatt lyst til lenge...Lykke til alle sammen
Avatar

Re: DEPPA

feb 22 2008 - 19:01
Prøv å ikke fokuser så veldig på at dere er deppa. Prøv å gjør noe positivt. Gjør noe som dere har hatt lyst til lenge.... Gå ut å bas i snøen, klatre i trærne, kjenn vinden i håret, kjenn at dere lever... Ring ei god venninde/venn og lag en kveld med noe godis og finn på noe positivt. Håper det går bra med dere...
Til forsiden