Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

DBT/mindfullness-mobbing

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

DBT/mindfullness-mobbing

april 15 2013 - 00:26
hei! er det noen her som har gått i behandling som omhandler dialektisk atferdsterapi, som da omhandler mindfullness og som har masse i bagasjen sin, der blant annet mye mobbing, og andre ting som ligger i gnager, og dere ikke har fått bearbeidet. og sliter med selvskading, spiseforstyrrelse, og suicidale tanker/atferd (trenger så klart ikke alle problemene, men noen av de). og som har hatt god nytte av dette? jeg klarer ikke å skjønne hvordan det eventuelt er mulig. jeg har blitt mobbet i 15 år. andre ting som har skjedd hjemme (traumer, men jeg har ikke fått diagnosen PTSD), sliter nå med selvskading, SF, suicidale tanker/hendelser, angst, depresjon +++ og ble sendt direkte til en behandling som omhandler DBT, og det skulle vist være så bra for min problematikk. og jeg var heldig som kom med der. men der handler jo alt om å være her og nå, og la fortiden ligge. og bare glemme den. bli kvitt selvskadinga og suicidalen. så er alt sammen bra igjen. men det har jeg virkelig ingen tru på. hvordan skal jeg klare å bare glemme alt som har skjedd i fortiden min uten å få bearbeidet det som skjedde først? jeg er 100% sikker på at det ikke er riktig behandling for meg. selv om de aller fleste sier det. men endelig nå, for drøy uke siden, på PAM, når jeg fortalte at om behandlingen, og at jeg ikke likte, og hadde tru på det. så var de faktisk enig. i at det ikke var riktig behandling for meg. og skulle prøve å hjelpe meg å få til noe annet.

men er det noen her som har opplevd masse ting å barndommen sin, som virkelig har fått god hjelp til å takle det, bare ved hjelp av DBT og mindfullness?
Til forsiden