Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Chatting med venner her

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Chatting med venner her

jan 13 2017 - 22:05
Jeg er ganske ny her og skjønner ikke helt det med chatting. Jeg har venner og noen har send meldinger til meg, og det jeg sliter med da er hvordan jeg skal sende melding tilbake. Jeg er på siden deres der jeg kan se meldingene de har sendt meg, og når jeg blar nedover er det et skjema jeg kan skrive på. Er de meldingene private? Hvorfor må man krysse av kategori?
Avatar

Re: Chatting med venner her

jan 15 2017 - 14:54
Du er sikkert ikke på siden deres, siden til vennene dine altså. Det er din side, men du ser samtalen dere har hatt.

Når du kommer nederst på siden er det et skjema som du kan skrive på som du nevner. Det du skriver her er det kun den du sender til som ser. Altså; Om du mener å sende en melding til "Nina" er det kun "Nina" som kan lese denne. Ingen andre.

Hvorfor en må krysse av på kategori; det kan virke unødvendig og irriterende. Selv synes jeg det er irriterende å alltid måtte skrive en tittel også, over meldingen, når jeg skal sende. Men de som driver siden ønsker å ha det slik. De driver og registrerer ettersom jeg har skjønt.

Kanskje noen andre kan gi deg et mer fullverdig svar på dette:-)?

Og velkommen til forumet da forresten:-), fint at du har fått venner du kan chate med:-)
Til forsiden