Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Chat/noen man kanskje kan ha god kjemi med

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Chat/noen man kanskje kan ha god kjemi med

juni 9 2020 - 14:31
Noen som har tips til sider på nettet hvor man kan chatte/ bli kjent med nye folk? Her nytter det ikke virker det som.. Og Facebook er ikke stedet! Heller ikke de mange datingsidene!! Er ikke ute etter ny partner, men fler å kunne "prate med om alt! Ikke bare problem-selv om jeg har mitt til tider.. Trenger noen kunne prate "om alt" med som sagt. Savner igrunn gamledager da jeg hadde en del brevvenner! Skrev personlig brev om ting som skjedde mm, og dekorerte det personlig med litt variert pynt. Var hyggelig gå til postkassa og finne brev iblandt all reklamen og regninger! Facebook er langt fra det samme- hvor en mer føler seg "overvåket fra "alle"- og er "venn" med folk som ellers ikke prater med deg omtrent..Nei- er IKKE intr i å dele med de! Liker kunne være åpen, kunne være meg selv, kan spøke og le litt samtidig som en er jordnær og har litt forståelse for andre... Redd jeg krever før mye der....
Hilsen dame bikket 40..
Avatar

Hei:)

juni 9 2020 - 15:10
Jeg leter etter det samme, jeg syns ikke du krever for mye, skulle gjerne hatt flere å skrive litt jevnlig med, om alt mulig, stort og smått.
Brevvenner har jeg også hatt, enig i at det var veldig hyggelig. Men kjekt at det går litt raskere på nettet, da.
Har prøvd å skrive med flere her, men enten svarer de ikke eller det blir bare få brev og ikke noe mer. Jeg skjønner at man kan ha gode grunner for ikke å svare, slutte å skrive, men man kan kanskje gi en liten melding om at det ikke passer lenger, så man ikke sitter igjen som et spørsmålstegn.
Men må også si at jeg har blitt kjent med noen her som er utrolig fine mennesker, og som jeg håper og tror jeg har kontakt med resten av livet.
Jeg skriver gjerne med deg, kvinne på 48, allsidige interesser og kan snakke om alt mulig. Bare send meg en venneforespørsel , hvis du er interessert, jeg lover å svare og fortsette å svare ;)
Det gjelder andre også om det er noen som har lyst til å ta kontakt.
Til forsiden