Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Brutalt

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Brutalt

juli 14 2019 - 03:49
Jeg har virkelig fått kjenne hvor urettferdig og brutalt livet kan være.
Jeg hadde alt og var verdens lykkeligste mann. Så mistet jeg jobben. Og for en som meg som ikke har utdanning er det ikke lett å finne ny jobb. Så jeg begynte å bli deprimert av alle avslag på jobb søknadene. Og i stedet for å støtte meg fikk jeg beskjed om å pakke sakene mine av kona. Og få den beskjeden av en person som jeg elsker og trudde elsket meg var brutal. Hvordan kan noen være så kald og kynisk?
Så fra å ha alt gikk jeg til ingenting. Mistet alt. Ble deprimert, mistet selvtillit, har fått sosialangst. Sover nesten ikke. Kan gå dager mellom hver gang jeg orker å gå ut døra.
Har søkt hjelp men føler ingen tar meg alvorlig.
Akkurat nå så ser jeg ikke noe poeng i å leve dette livet lenger. Livet er brutalt gang på gang mot meg. Døden er brutal en gang og så er det over. Og man slipper alle slagene i trynet og det å bli sviktet av de man minst venter å bli sviktet av. I tillegg slipper jeg å bekymre meg for om jeg har råd til å leve.
Slipper å våkne opp og lure på hvordan jeg skal klare dagen. Om jeg har penger til å gå på butikken. Om jeg vil bli mett.
Føler jeg er en byrde for mine nærmeste. Familie og venner. Selv om de sier jeg ikke er det så vet jeg selv at jeg er det. Jeg er lei av å være i veien for alt og alle.
Man får som fortjent og hvis det er dette livet jeg har fortjent orker jeg ikke leve det lenger. Klarer ikke å se noen annen løsning enn en brutal slutt....
Avatar

Re: Brutalt

juli 14 2019 - 05:07
Hei.

Jeg leser at du har gått igjennom forferdelige vanskelige ting. Som du selv også sier, brutalt vanskelig.
Du trenger all den støtte du kan få, og vi håper du at du vil ta imot vår hjelp ved å ringe Hjelpetelefonen som er døgnåpen på tlf.116 123. Vit at vi også har en skrivetjeneste hvor du kan få hjelp ved å skrive inn til ansatte her hos oss på sidetmedord.no.

Admin

Avatar

Re: Brutalt

juli 14 2019 - 10:56
Det du skriver forteller at du har masse bra i deg, selv om du har det kjempevanskelig nå. Du klarer å se at dette er akkurat nå, og at situasjonen nå er forbigående. Men omsorg fra andre mennesker gjør at du lettere finne igjen det som gjør livet godt å leve. Dette vil du også finne, men ting tar gjerne litt lenger tid enn vi først tror og en må gjerne prøve flere ganger. Det er forsøket verdt å ringe 116 123 flere ganger. Glem ikke å ha omsorg for deg selv!

Livet går opp og ned, det gjør det for de fleste. Det er egentlig bare vi selv som kan fikse de dårlige dagene ved å prøve å styre dit vi vil. Det kommer også gode dager!

Regner med at du har vært på NAV og fått det du har rett på da du mista jobben, så du har noe inntekt. Nå kommer det masse gode og billige grønnsaker i butikkene, så benytt anledningen til å få i deg masse sunn og god kost. Det er sommer i Norge og den beste anledning til å gå gratis turer. Er en blid får en det bedre inni seg og kommer lettere i snakk med folk kan en fort få nye venner.

Hvis du skulle ønske det så kan du gjerne sende en venneforespørsel.

Tvi tvi!
Til forsiden