Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Brudd

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Brudd

mai 9 2019 - 13:25
hei her inne. jeg har nettopp brutt all kontakt med min bror som jeg er veldig glad i. Blokka han på facebook fordi jeg ikke maktet flere skuffelser,men inni meg er jeg veldig trist.Det som er så skuffende er at min bror aldri vil møte meg.aldri komme på besøk. Vi er ikke uvenner,han er bare ikke spesielt interessert i kontakt. Vi bor 14timers kjøring i fra hverandre og i fjor høst besøkte jeg min mor og broren min. Det var da 15 år siden vi hadde sett hverandre,jeg prøvde hele tiden å holde kontakten pr brev og lignende,me broren min var uintressert.Har en datter som bor et lite stykke una broren min.men han tar heller ikke kontakt med ho.Broren min er heller ikke interessert i å møte meg når jeg er like i nærheten, har også minimal kontakt med min mor som er veldig depressiv. Ho tar sjelden kontakt. føler meg så alene i verden noen gangermspesielt sårt ved juletider og ellers der familien er samlet. Og jeg og min bror hadde et godt forhold før.men etter at han fikk samboer som 20åring,forandret han seg
Avatar

Hei

mai 9 2019 - 14:34
Det var veldig trist å høre.Søsken betyr mye og det båndet dere hadde kanskje kan dere få det tilbake for du kan jo for eks spørre han om forklaring.om han føler det er noe spesielt som har forårsaket dette.Trist det med moren din også.i slike sammenkomster og ferier merker man det nok enda mer den ensomheten.Tenker masse på deg og jeg håper du skriver til han og spør om forklaring og forteller han hvor mye du savner han og bryr deg om han.
Avatar

forståelse

mai 10 2019 - 23:27
jeg har ikke kontakt med min eldste bror
hvorfor vet jeg egentlig ikke
han bare holdt mindre og mindre kontakt
dette for mange år siden
jeg prøvde i åresvis
til slutt måtte jeg bare konkludere
husker ikke fra hvem men
DER INTET ER, INTET ER
noen er bare likegyldige
metallica: sad but true ;(
Til forsiden