Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Borderline

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Borderline

okt 28 2018 - 15:55
Jeg er ei jente på 22 som sliter svært mye med borderline. Hver dag er et mareritt. I tillegg så er jeg samboer med kjæresten min som forstår minimalt av diagnosen. Har prøvd å forklare, men det er vanskelig for personer som ikke lever med det å forstå. Jeg skjønner det. Men er det noen som har noen tips så tar jeg gjerne i mot. Noen ganger er det ikke så lett å se om personen man er sammen med engang prøver å skjønne

Ta gjerne kontakt med meg dere som har borderline!!!!!
Avatar

Borderline

okt 31 2018 - 21:54
Hei på deg! :)

Jeg har også borderline, og jeg forstår deg så godt!

Jeg vet ikke om jeg har så mye gode tips, jeg er ikke så flink på å takle det selv.. Men noen ganger kan det være godt å vite at det finnes flere, og som forstår hva du går gjennom!

Den svart hvitt tenkningen blant annet.. Uff! Kjenner meg veldig igjen i det siste du sier, at det ikke er så lett å se/forstå om vedkommende prøver å forstå. Jeg er veldig sånn; enten hater personen meg, eller så elsker den meg! Blir mye konflinker av sånt.

Egentlig ville jeg bare si at jeg er her og forstår! Borderline livet er et mareritt ja, rett og slett! Men jeg prøver, virkelig! Noen dager er bedre enn andre, men noen dager er også grusomme!

En GOD, varm klem til alle dere der ute (borderline, eller ikke), dere er sterke, flotte folk - som antageligvis har vært gjennom mer enn mange andre kan noen sinne tenke seg, og det viser styrke!!
Til forsiden