Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Borderline

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Borderline

mai 11 2010 - 14:44
Fikk diagnosen AD/HD i en alder av 23 år etter en lang kamp i livet. Ble behandlet med Ritalin men det fikk meg bare til å føle meg dårlig. Nå behandles jeg kun med antidepressiver ( Wellbutrin Retarde ).

Jeg hørte om borderline og ble veldig nysgjerrig på hva dette var. Da jeg googlet opp info om dette så var det som om jeg satt og leste om meg selv. Frykten for å bli sviktet av kjæresten,sjalusi i høy grad,føler meg ikke bra nok,har hyppige raserianfall som ender opp i gråt og hyperventilering. Det sinne jeg har inni meg skremmer meg selv. Jeg er så sint på alt og alle. Jeg føler meg fort såret og sviktet. Bare kjæresten drar på fotballtrening en kveld så er det nok til at jeg knekker sammen i gråt.

Så greit,det kan godt hende at jeg har AD/HD for der har jeg også mange likhetstegn. Men da jeg leste om borderline ble jeg nesten sjokkert over tegnene som var så likt meg. Men jeg vet nesten ingenting om denne lidelsen. Er det noen der ute som har diagnosen? Og hvilken behandling kan man få? Jeg trenger hjelp raskt. Både for min egen del og de rundt meg..
Avatar

Re: Borderline

mai 12 2010 - 00:50
hei
jeg har vært innlagt på psyk avd flere ganger og lest meg blå og grønn om alle diagnoser for å finne ut hva jeg feiler.
Jeg har bare fått diagnosen depresjon. Men syntes jeg passer til flere andre diagnoser. også borderline.
Men jeg tror alle kan kjenne seg igjen i de diagnosene. Vi har alle litt av de diagnosene i oss. Det er når det blir i overdrenven stor grad- overdrevne personloghetstrekk at det er snakk om sykdom.
Tror man må stole på legene og la de diagnostisere. Det er farlig å begynne å diagnostisere seg selv og andre bare utifraa egne antakelser. Stemple seg selv og andre. Min lege sier jeg ikke er borderline og da velger jeg å stole på det....
Til forsiden