Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Bør jeg ringe nevropsykologen og fortelle??

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Bør jeg ringe nevropsykologen og fortelle??

mars 9 2015 - 23:04
Hei.

Jeg ble henvist til spesialist av psykologen min til nevropsykolog da jeg er for utredning for dyskalkuli i hovedsak, men også for å finne ut om det ligger andre ting bak, som f.eks psykiske problemer. Den første dagen var veldig tøff og masse ble gjort og mot slutten skulle jeg svare på masse spørsmål på ark. Noen av spørsmålene gjorde meg urolig og engstelid. Itillegg var det ikke dør i kroken der jeg satt så jeg ble veldig distrahert av de andre som gikk forbi og prata. Det endre opp med at jeg fyllte ut av og til svar på nesten hele det siste arket. Dagen etter gjorde hun meg oppmerksom på atr jeg hadde glemt et spørsmål. Timen dagen etter varte heldigvis ikke mer enn en time.Men hovedpoenget er om jeg burde ringe henne og si det til henne og evt spørre om jeg kan fylle det ut på nytt? Eller skal jeg la være? Skal ikke til psykologen min før i slutten av April. Er redd nevropsykolgen skal kjefte meg ut. Er og redd for at hvis jeg ikke sier ifra til nevropsykologen at den vanlige psykologen min skal kjefte meg ut når jeg kommer til timen og forklarer det. What to do???
Avatar

Hei Athenas86

mars 10 2015 - 17:53
Jeg vil råde deg til å spørre om du kan svare på spørsmåla på nytt. Pga at det kan gå ut over behandliga di senere, Eller hvordan behandling du får i nærmeste fremtid. Åsså ville jeg spurt om du kunne sitte på ett rom alene, hvis det er det du ønsker. Det burde de kunne ordne. Eventuelt kan du spørre om nevropsykologen din om dere kan gå i mellom spm i fellesskap i enerom. Slik at det blir riktig.
Så ja, jeg ville sagt ifra om det :-)

Hilsen JonEinar
Avatar

Bør jeg ringe nevropsykologen og fortelle??

mars 10 2015 - 21:46
Ok da skal jeg prøve å ringe nevropsykologen igjen i morgen. Prøvde å ringe Mandag morgen men hun ringte meg ikke opp igjen før ca 1330. Da var jeg opptatt. Tror du jeg må regne med å evt betale for en ekstra time selv hvis jeg må inn igjen? Dpsen betalte visstnok de 2 gangene jeg var der...
Avatar

Nevropsykolog er vanskelig å få tak på..

mars 11 2015 - 15:03
Det virker som om nevropsykologen er vanskelig å få tak på. Jeg ringte henne Mandag morgen og hun hadde ringt meg tilbake noen timer senere, men da hadde jeg det alt for travelt. Tirsdag var jeg sliten og idag har hun ikke ringt tilbake... SKal jeg sende psykologen min på dpsen en beskjed så han veit eller skal jeg la være og ikke ta det før jeg skal dit igjen i slutten av April?
Til forsiden