Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Bør jeg oppsøke hjelp?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Bør jeg oppsøke hjelp?

april 5 2018 - 21:37
Hei.
Jeg har ikke vært hos lege, psykolog eller helsesøster, men er veldig sikker på at jeg har angst. I enkelte tider føler jeg også at jeg blir veldig deprimert. Da blir jeg veldig lei meg, vil ikke gjøre noe og føler meg helt tom. Dette har vidreført til det jeg tror kan være selvmordstanker. Jeg vet ikke. Jeg har ikke tenkt på å ta selvmord, men mer alt det rundt. Altså hvordan jeg ville gjort det og hva som ville skjedd etterpå osv.. Jeg har ikke tenkt på selvmord, men som sagt hatt disse andre tankene surrende rundt i hodet mitt, og det gjør meg veldig redd. Jeg vil ikke dø!
Jeg vil gå til psykolog, men jeg tørr ikke. Lurer på om dette kan være pga av angsten. Jeg vet heller ikke om jeg har alvorlige problemer eller om jeg bare føler det selv.. Trenger hjelp.
Avatar

hei du

april 5 2018 - 22:24
hei kjære deg.

jeg er i lignende situasjon selv, tenker veldig mye på det samme.

folk rundt men tvinger meg til å oppsøke hjelp og dette skal skje neste neste onsdag.
selvom jeg ikke har lyst tror jeg det kan være bra for meg - og deg?

hva med at vi gjør dette sammen?

lykke til! jeg heier på deg<3
Til forsiden