Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Bo i utlandet VS spare

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Bo i utlandet VS spare

mai 21 2019 - 23:07
Hallo. Jeg er en jente på 22 år som sliter med angst på daglig basis (spesielt på jobb), og depresjon som kommer og går. Jeg har en jobb nå hvor jeg jobber 50% og får resten (50% der også) utbetalt av NAV da stillingen min har blitt kuttet ned på.
Jeg har nettopp flyttet til tanten min for å spare penger til å kjøpe leilighet i Bergen. Men jeg føler ofte på lysten til å komme meg bort, og jeg drømmer om å bo bare noen måneder i utlandet (3 eller 6) Er det noen som vet om dette er mulig, med tanke på at jeg får penger fra NAV? Ca hvor mye må jeg eventuelt spare opp, og er dette lurt i det hele tatt? Taper jeg mye penger på det når jeg egentlig bør spare til egenkapital?
Det er så mye tanker i hodet mitt nå så jeg er litt rådvill. Håper noen kan svare meg. Takk.
Avatar

Re: Bo i utlandet VS spare

mai 22 2019 - 02:03
Sjekk ut gruppa 'Nav-spørsmål' på facebook. TIpper du kan få svar der.
Avatar

Re: Bo i utlandet VS spare

mai 22 2019 - 02:58
Ring Nav utland så kan du spørre om alt mulig du lurer på så får du svarene du spør etter, litt lettere å snakke med dem over telefon fremfor å lese seg frem for det kan være litt kronglete regelverk.

Jeg ville nå anbefalt å reise mens du er ung, men kan jo hende du må spare noe til tur, så kommer det an på hvor i verden du reiser selvfølgelig mtp levekostnader.

Har selv reist noen år i livet mitt og ville ikke vært erfaringen uten personlig.
Er endel spennende kulturer, historie og mennesker rundt på denne jorden som en ikke får opplevd her og minner for livet.

Lev og utforsk livet så kan du spare når du kommer hjem. :)
Til forsiden