Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Bli trygg i meg selv!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jeg er modig!

jan 27 2021 - 22:29
1) takknemlig for at jeg har bestemt meg for å bli min bestevenn og at jeg ønsker å fullføre den reisen
2) Utrolig stolt over at jeg kjenner på følelsene sjalusi, sammenlikning, misunnelse, skam, tragishet o.l. uten at jeg gir meg selv henn i disse følelsene( det hender iblant). Men jeg skal bli fortrolig med de følelsene også.
3) En ny åpenbaring: Når følelsen sjalusi og misunnelse kommer (når jeg sammenlikner) kan jeg øve meg på å trabsformere denne følelsen til beundring, fremdrift og handlingsevne. Samtidig vil jeg tenke at det er ikke så rart at jeg føler det på denne måten.
4) jeg begynner å øve meg på å sette mål. Marihønesteg!
5) Ikke dømme, bare lære!
Avatar

Dagen er preget av bekymringstanker og følelser

jan 28 2021 - 21:39
1) Idag er jeg takknemlig over at jeg har den jobben jeg har i en tid der ensomheten preger. Selv om jobben ikke er permanent.
2) Idag har jeg følt mye på angstfølelsen og prøvd å forstå akkurat hvorfor jeg føler som jeg føler. Er ikke helt der enda, men noe med eksen og den utryggheten det skaper (inni meg). Jeg klarer i hvertfall å tenke at det er ikke så rart at jeg føler det sånn.
3) Idag har jeg også følt mye på at jeg ikke er så motivert og inspirert. SÅ her får jeg en god øvelse i å akseptere dette.
4) Jeg får også en god øvelse på å ikke ha kontakt med mennesker rundt seg fordi de er opptatt med sine egne liv. Her kan jeg fort fale inn i gamle spor der jeg tenker: De liker meg ikke, de vil ikke ha noe med alle mine problemer osv osv.
5) Jeg er stolt over at jeg fortsetter min praksis med yoga
Avatar

Sprudlende glad, kan fort bli litt inpulsiv!

jan 29 2021 - 23:39
1) Idag klarte jeg å stå opp tidlig nok til å spise litt frokost.
2) Takknemlig for en koselig helgehilsen
3) Glad for å flytte! Klar for et nytt kapittel
4) synes det er så vakkert med iskrystallene over alt
5) Har følt øitt på å være trygg i meg selv, og gleder meg til den videre prosessen.
Avatar

Re: Bli trygg i meg selv!

jan 30 2021 - 23:50
1) Idag er jeg veldig takknemlig og ønsker å tillste meg selv å bøtte litt. Å bøtte er å kunne fortelle om alt som plager en, det er lov at alt er usammenhengende og vekselsvis "klaging" og refleksjon. Men det er like viktig å komme seg ut av det og puste ut lettet. Så her er dagens bøtting: Idag har jeg opplevd flere triggere som fører til angst følelse, usikkerhet, nedverdig o.l. Merker at denne følelsen er ganske diffus og vanskelig å få tak i. Men den har murret mer eller mindre hele dagen. Her er det nok noen ubevisste tanker som drar meg ned. Så føler det er vanskelig å ta tak!
Disse triggerne er kanskje mindreverdi-tankene som oppstår på steder der status og "det perfekte" er i tydelig. Det blir en stor kontrast til et mer "fargerikt" liv jeg kommer fra. Jeg blir overbevist og sensitiv på at de ser ned på oss og en veldig kjær relasjon jeg har. Jeg blir utrolig lei meg av å tenke på det, lei meg, bitter og synes det er utrolig urettferdig. Men så er det sånn da at jeg ikke ønsker å føle meg mindre verdt, og ikke ta det som skjer rundt meg innpå meg. I hvertfall ikke på den måten at det går utover selvfølelsen min (negativt). Her er det nok et hevdeldesønske som jeg synes er vanskelig og oppfylle. Har noen verktøy for å takle dette og øver meg på å bruke dem... Det skal også sies at jeg er litt sensitiv fordi jeg gruer meg til en utvask av en hybel, dette handler vel mye om prestasjonsfrykt!!!!!
Deilig å bøtte litt her og reflektere litt over dagen. Det blir som en liten terapistund med meg selv! Hi hi!
2) Glad for st tingene mine er på plass på ett nutt sted, spesielt senga mi. Nå kan jeg begynne etr nytt kapittel og flere skal det bli.
3) Kost meg og hatt meningsfulle samtaler og refleksjoner med gode og "gamle" relasjoner. (Prøver å ikke nevne type relasjon).
4) Klart å nyte små ting i løpet av dagen som frosten og krystallene på trærne/gjerder, den blå himmelen, sola, den rosa himmelen som en kontrast i alt det vite, nytelsen av å skape ett hjem o.l
5) Jeg er utrolig glad for at jeg har skapt denne siden for meg selv der jeg kan bearbeide dagen og avslutte dagen positivt. Hører på rolig meditasjonmusikk mens jeg holder på .
Avatar

Re: Bli trygg i meg selv!

jan 31 2021 - 23:09
1) Takknemlighet for at jeg har flere verktøy jeg kan bruke i hverdagen. Godt å tenke på når veldig mye føles overveldene.
2) Akseptere at livet innimellom og idsg føles overveldende. Ett verktøy jeg vil trekke frem her er å visuelt skru ned forventingsknappen og skru opp forhåpningsknappen.. merker at jeg automatisk tenker bedre om meg selv.
3) Tillate meg å være feiltastisk
4) Idag har jeg vært nysgjerrig på følelsene mine som å grue seg, være usikker, sjalusi. Blir glsd når jeg tenker på det.
5) Håndterer dagen og ser framover. Stolt av meg selv idag!!!!!
Avatar

Jeg tar en liten pause!

feb 2 2021 - 22:27
Jeg vil bare si at å skrive her har hjulpet meg masse i det siste. Men ser nå at jeg har fokuset på å øve meg på emosjonell styrketrening. Jeg har en del verktøy som jeg må øve meg på å bruke i hverdagen. Så vil det komme flere verktøy etterhvert. Bare å spørre. Dette er en intens jobb nå og den vil følge meg hele livet. Trod det blir spennende!
Føler på håpet!
Spør hvis dere lurer på noe! Elsker at ci kan være her for hverandre.
Stor klem
Avatar

Tanker!

mai 5 2021 - 22:20
Blir rørt av å lese dett! Ett halvt år etter! Jeg tror jeg har utviklet meg masse, jeg er så stolt! Tøffe og modige prosesser vi jobber med! Det er bare å beuke denne siden videre.
Stor klem
Til forsiden