Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Bipolar og jobb

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Bipolar og jobb

sep 21 2021 - 14:29
Jeg er en kvinne på 26 som prøver og finne ut hva karriere som er best for meg med tanke på min lidelse. Jeg har tidligere jobbet på sykehus og nådde veggen. Etter det har jeg fått diagnosen Bipolar lidelse. Jeg føler jeg står fast i livet. Jeg har lyst og jobbe, men vet ikke hva som er best for meg. Når jeg har mine oppturer blir jeg motivert og søkende til og begynne og jobbe. Men det gjør det vanskelig fordi jeg vet at nedturene kommer.
Er det noen som vil dele hvilke karrierer som passer best for dere i forhold til Bipolar lidelse?
Jeg er veldig kreativ av meg. Omsorgsfull. Og sprer mye glede rundt meg. Er aktiv, veldig glad i dyr og friluftsliv.
Setter pris på svar :)
Avatar

hmmmmm

sep 22 2021 - 00:00
jeg har ikke selv
bipolar lidelse
men utifra det du skriver
tenker jeg bare høyt
du er glad i dyr
og de er like glad i deg
uansett hvordan
ditt humør er
din tilstand er
er det noe kanskje?
Avatar

Jobb for Bipolar?

nov 25 2021 - 00:13
Hei Kvinne 25,

Diagnosen er jo ikke deg, du har jo en en personlighet og egenskaper uavhengig av diagnosen. At diagnosen gjør noen ting litt mer utfordrende er det ikke noe tvil om.
Jeg syns du skal følge ditt hjerte og interesser for det du vil drive med, det kan da også hjelpe på periodene hvor du er mer på det depressive spekteret for det kan være noe kjekt å gå til.

Når det kommer til Bipolar lideselse type 2 så er det veldig mange ressurssterke mennesker. Alt fra leger og advokater og folk på veldig høye sjefsstillinger. Poenget mitt er at fordi man har en bipolar lidelse betyr det ikke at mulighetene er mindre, du må bare følge det som passer deg som menneske og gir deg glede og verdi i hverdagen. Lykke til:)
Til forsiden