Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Bifil?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Bifil?

nov 15 2016 - 15:00
Noen andre som tenker slik.?
Avatar

ja

nov 23 2016 - 02:15
Om man er bifil mener du?
Jeg liker begge kjønn seksuelt, men kan kun få romantiske følelser for gutter (jeg er jente), så jeg er det.
Avatar

Re: Bifil?

nov 25 2016 - 17:42
Jeg har visst siden jeg gikk på ungdomsskolen at jeg likte jenter (jeg er selv jente, er 30 år nå), men da jeg fortalte det til bestevenninna mi den gangen, avfeide hun det, og etter det fortrengte jeg det frem til jeg begynte på videregående. Da kom det tilbake til meg og jeg begynte å tenke på det igjen. Men turte ikke si det til noen, siden jeg hadde fått den reaksjonen jeg hadde med bestevenninna mi tidligere.

Så gikk jeg i noen år, til jeg begynte å studere, i midten av tjueårene. Der jeg studerte var det et ganske åpent skeivt miljø, og jeg turte og si det til noen av de jeg ble kjent med som var skeive. Jeg trodde på den tiden at jeg var bifil. Nå i vår ble jeg for første gang kjæreste med en av samme kjønn, og jeg har aldri hatt det bedre i et forhold. Så nå tenker jeg at om det blir slutt her, så vil jeg ikke tilbake til mannfolk. Så nå vet jeg ikke helt hva jeg er. Men jeg har egentlig slutta og bry meg om å definere legning. Jeg er den jeg er, uansett om folk ser på meg som lesbisk eller bifil. Jeg definerer meg ikke som noen av delene. Jeg er meg, uavhengig av hvem jeg er sammen med.
Til forsiden