Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Bekymret for å være løsemiddelskadet

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Bekymret for å være løsemiddelskadet

aug 22 2013 - 10:28
Er en gutt 20 år begynt å jobbe på båt. Jobbet med maling og litt vasking med tynner uten på skipet i en ukes tid. Var litt svimmel på slutten i noen av dagene. Følte meg nedenfor etter en ukes tid og ble bekymret og søkte på nette etter løsemiddelskade. Fant kroniske hjerneskader, personlighetsendringer og deprisjon. Spurte på yahoo.com. og en fyr sa at det var mulig og få slike skader. Har skikkelig angst og er deppa fortiden vis jeg kommer til og ha det slik for alltid. Har ferie men ingenting gleder meg lenger. Kosthold og trening betydde mye for meg før. Men sluttet å trene for en uke siden pga jeg ikke så noe vits i det.

Jeg bryr meg ikke om ting som var viktig for meg før. Jeg har altid elsket og fiske og det har alltid gledet meg. Var på fisketur igår og følte ingenting. Gått nå i 2 og en halv uke og hatt det slik. Når vennene mine kommer på besøk venter jeg bare på at de kan dra hjem.

Det som gjør det enda værre er å tenke at skadene kan være kroniske og det gjør at jeg mister all håp om å bli normal igjen...
Avatar

....

aug 22 2013 - 15:25
Jeg jobber med løsemiddler og epoxy baserte maling til daglig.Du blir ikke løsemiddelskadet av å sniffe inn litt tynner noen ganger, og spesielt hvis det var utenfor, det er mye verre hvis det hadde vært i et lukket rom men du bør bruke maske med filter på hvis du skal forsette med denne typen arbeid.

Du får heler ikke kreft og alt annet tull som du leser på nettet av å sniffe inn dette et par ganger, men bruk maske neste gang.

Det som ofte skjer når man puster for mye inn av dette over lang tid er at man blir glemsk, veldig glemst man husker rett og slett ingen ting.
Til forsiden