Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Behandler-pasient forhold

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Behandler-pasient forhold

okt 8 2017 - 23:32
Hei lurer litt på hva som er greit. Et familiemedlem har gått til samtale en stund. Jeg har en opplevelse av dette forholdet har blitt for tett. Det er mer på venninne nivå er mitt inntrykk. Ikke noe galt i et godt forhold, men når hun blir invitert til å delta i behandlers selskap for å hjelpe til med å servere så tenker jeg det går for langt. Men det stopper ikke med det. Hun blir anbefalt av behandler om gå til fysioterapaut for å få noen spesial såler mot smerter. Tilfeldigvis så er denne spesielle terapeuten gift med behandler. Kan godt være at dette var et velment råd, men føler det stinker litt når behandler har økonomiske interesser i form av at mannen eier firmaet.
Videre så er dette familiemedlemmet blitt rådet til av behandler å oppsøke en spirituell coach. Problemet er at familiemedlemmet er i en sårbar situasjon og tar til seg alle disse rådene, og bruke store summer av familiebudsjettet på disse rådene.

Har ikke behandler her gått langt over grensen og utvist dårlig dømmekraft?
Er det noe jeg skal ta videre, eller bør jeg la det ligge? Er det innafor å drive på slik?
Avatar

Behandler- pasient

april 21 2021 - 19:29
Anbefaler psykolog Jørgen Flor sin bok "skadelige samtaler " Dekker det meste. var redningen for meg.
Til forsiden