Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Beggers can t be choosers!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Beggers can t be choosers!

juni 19 2014 - 18:15
Hei! I dag var jeg på NAV etter å ha ventet på å få plass på Fretex før jul så fikk jeg endelig et *"infomøte" i dag. Så jeg trodde jeg skulle få arbeidsavklaring på Fretex snart, da jeg mener å ha ventet en stund allerede, men de sa at Fretex har endret seg så mye de siste årene at folk blir sendt rett ut i ordinært arbeid,og at det er hele freetex (untatt butikken da), det visste ikke jeg, det hadde vært fint om de kunne sagt det til meg så jeg slapp å vente i et halvt år på en halvtimes samtales som gjorde at jeg må parkeres hjemme. Alså ingen muligheter untatt en liten sak som det står om lenger ned på siden her.

Er det flere som meg her inne, som ikke har utdannelse og aldri har vært i arbeidslivet? Jeg er en unguføretrygdet mann på 41 år som har valget mellom å jobbe på vernet industriplass (noe som er helt meningsløst for meg) eller gå ut i det ordinære arbeidsmarkedet (jeg har ikke førerkort engang). Eneste håpet er vaktmestertjenester i Kirkens bymisjon, (Drammen har ikke så mange tilbud i forhold til Oslo i bymisjonen heller).

Det hadde vært fint å bli en del av et felleskap og bli litt mer normalisert i tilvæelsen og selvbildet, og tjent noen kroner attpå, (husleia blir ikke mindre med årene). Var på NAV i dag og støter på den gammle (syke) historien min som hindrer meg alle muligheter.

Jeg arbeider altfor sakte og de har ikke noe tro på at jeg har fått bedre helse med årene, etter mange år i terapi.

Er det flere som kjenner seg igjen?
Avatar

Hva er grunnen.....

aug 16 2014 - 04:13
Til at du er 41 aar og ikke har vært i arbeid er du ung ufør?

Det er blitt hardt tom paa de vernede bedriftene da kan du selv tenke hvilken vei verden gaar.Nei det er veldig vanskelig for oss som har uforskyldt falt utenfor.....

De skulle jo satt stor pris paa at du ville prøve deg i jobb.Men du vet det er lettere aa rive ned enn aa bygge opp.

Hva kan du gjøre?

Hm kan du prøve og finne jobb selv altsaa en utplaaserings jobb?
Du har hvertfall prøvd det kan ingen ta fra deg.At systemete er skakk kjørt er ikke din feil.


Ha en fin helg;-)
Til forsiden