Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Bare meg som er lei?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Bare meg som er lei?

mai 15 2020 - 15:52
TLDR: Jeg er snart så drit lei at det kan være nok.

Ja, hei... Jeg har ikke noen som jeg kan blåse ut til personlig, så hvorfor ikke her... hvorfor jeg gjør det er jeg ikke helt sikker på men jeg føler jeg må bare vertfall ventilere litt en plass.

Jeg er dritt lei av denne kampen om å kunne betale regninger for å overleve, eller for å kunne betale for en leilighet, leve mitt eget liv, tilfredstille arbeidsgivere, prøve å gjøre mine egne prosjekter (som jeg ikke får tid til). Prøver ikke å bli millionær (men det hadde vert fint), vil bare ha ett stabilt liv. Jeg har fagbrev, jeg har fullført tjeneste i militæret, 36 år og har bare bekymringer for fremtiden. Det er ikke bare korona (men det hjalp ikke). Har jobbet hardt i alle yrker siden jeg var 20, har kjempet hver dag for å få hjulene til å gå. Nå er jeg drit lei og er veldig klar for å bare drite i alt...

Da var sytingen min i korte trekk ferdig, sorry om jeg kastet vekk tiden din.

Fjompen
Avatar

Nei du er ikke alene :)

mai 15 2020 - 16:33
Hør på The Subjectivity Of Brilliance med Your World Within. Hør nøye på teksten, den hjelper meg litt når jeg kaver med tankene om å bare slippe opp på gasspedalen å gi faen i alt.
Tro meg du er ikke alene når det gjelder tankene dine, livet ER en kamp. Hver eneste dag.
Avatar

Re: Bare meg som er lei?

mai 18 2020 - 20:56
er e så mang regningerå betal? nei
jegg har 1 milon på konto som sparepeng og er ung ufør,
di er og et liv og bli lei av

ver taknemli du har i det minste no i livet
di blir bere vere med bekymringer
se di positive

du hare i detminste hhadde non yrker og di syns jege du kan vere taknemli for for det er ike sikert ale er så like heldig og kan få gleden av å jobe i ulike yrker. non deme er alltid på utsiden i en verden de ike er ønsket i, ,,, some deme som meg
Avatar

Re: Bare meg som er lei?

mai 19 2020 - 08:31
Fjompen: Nå vet jeg ikke hvor i landet du holder til, men kunne det kanskje vært et alternativ å flytte et sted det er billigere å bo?

Monstermeg: Skjønner at du er lei av din egen situasjon av andre grunner, og jeg er enig i at det er sunt å fokusere på det positive så mye som mulig, men du må huske at det er forskjell på hvilke faste utgifter de har å forholde seg til. Derfor opplever noen av de har mange/dyre regninger å forholde seg til.

Jeg har sett at du har skrevet før om at du lever et ganske passivt liv fordi du ikke kan jobbe, men hva med å aktivisere deg på andre måter? Det fins jo ganske mye man kan fylle livet med for å gjøre det litt mer meningsfylt. Det er iallfall det jeg gjør, som heller ikke kan jobbe.
Avatar

Nok en dag

mai 20 2020 - 19:38
Du er bare et tall i rekken. En gjennomsnittlig ubetydelighet, som ved å følge konkurransesamfunnets spilleregler til slutt vil dø som en gjennomsnittlig ubetydelighet, enten for egen hånd eller neddopet og svak på et eldrehjem på delt rom du må betale for. Vi er nok blitt holdt for narr siden vi steg inn i den store institusjonaliserte skoleboksen, der vi er lært opp til å være og tenke gjennomsnittlig i et fragmentert læringssystem. Er du riktig så heldig å komme skjevt ut i livet, vil dette følge deg til din død. Du vil ikke vite hva som treffer deg før det er for sent.
Til forsiden