Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

BPD karusellen - bare meg?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

BPD karusellen - bare meg?

mai 31 2022 - 15:14
Har bpd og blir nesten fascinert selv av hvor sinnsykt fort humøret og følelsene kan svinge. Blir selvfølgelig helt utslitt føler jeg av og til holder på å bli helt gal.. Kan f.eks ligge våken en helt natt å er så nede i kjelleren at jeg klarer så vidt å bevege meg, samtidig som jeg blir helt sprengt i hode av tankekjøret. Kan bli så desperat at jeg blir redd for meg selv og hva dårlige ting jeg kan finne på å gjøre. Men så etter noen timer med kamp om å holde meg i live, så bare plutselig switcher det seg totalt helt ut av det blå. Å da blir jeg så full av energi, strålende glad og hode sprenger da av fine og gode tanker og ideer. Blir skikkelig «høy» på livet/elsker livet. Som om jeg blir til en helt annen person liksom. Det er så enorme kontraster, og skal så lite - til ingenting til før det plutselig switcher igjen. Opp å ned, rundt å rundt, en evig karusell jeg ikke har noe kontroll over.. hver dag..
Noen andre som har sånne erfaringer selv? Og som klarer å ha litt kontroll på seg selv så tar jeg gjerne imot noen tips.
Håper jeg ikke er den eneste…
Avatar

Pm

mai 31 2022 - 16:23
Sendt deg PM ..du er ikke alene. Klem
Til forsiden