Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Avslag uføretrygd pga for høy inntekt

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Avslag uføretrygd pga for høy inntekt

nov 13 2019 - 19:43
Er det flere her som har fått avslag på Uføretrygd pga for høy inntekt ? Jeg har søkt om 40 % uføretrygd , men fikk avslag i Nav Forvaltning da de regnet ut at min inntektsevne bare var nedsatt til 38,5 %. Klagen min er nå til behandling hos Nav Klageinstans. Jeg er ikke enig i måten de har regnet inntekten min på. Noen andre som har hatt samme probemstilling? Hvordan gikk det evt med dere i Klageinstansen?
Avatar

Minimum 50% sa NAV til meg

nov 15 2019 - 22:38
De gir ikke ut uføre/AAP til folk med mindre Uføregrad enn dette .

Fikk nettopp innvilget 50% AAP pga min diagnose ( MS) , vinne jeg jobbe mer enn dette måtte jeg søkt KLP brutto uførepensjon
Avatar

Samme situasjon

mars 28 2020 - 09:28
Jeg fikk akkurat samme, søkte 40% uføre, men de regnet seg frem til at jeg hadde nedsatt inntektsevne på 38,75%. Det er feil. Jeg har en deltidsjobb hvor jeg har mulighet til å jobbe mer i perioder, men formen er veldig opp og ned så inntekten blir deretter. Jeg har aldri jobbet mye. Beregningsgrunnlaget er basert på inntekt i perioden januar-september 2019. Så har de tatt gjennomsnitt av den inntekten og ganget med 12. De kommer frem til en sum jeg aldri har hatt eller kommer til å ha. Har sendt inn klage å venter på svar. Hvordan har det gått med saken din?
Til forsiden