Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Avslag igjen på døgnopphold dps.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Avslag igjen på døgnopphold dps.

juni 30 2023 - 13:22
Noen som har vært på døgnopphold på dps uten å måtte ha vanlig en til en time før døgnopphold?
Mannen min har fått avslag for 3.gang nå.
Her på VOP mener sykepleieren han har pratet med 1 gang + flere ganger ved akutt team for noen år siden, at døgnopphold er best. Det samme mener en smertepsykolog at døgnopphold med meg til stede er best.
Men nå ble det for 2.gang avslag ved en plass, første avslaget der var pga han måtte prate med VOP først. Nå er 2.avslaget der pga han kun har hatt første samtale (i vår by, ikke der det er søkt), de mener han må ha behandling i poliklinisk først.
3.avslaget er ved en annen by, pga de er i gult beredskap og tar ikke inn noen andre pasienter fra annen plass.

Så spørsmålet mitt nå er, skal jeg gi opp at han får hjelp? Han tåler ikke hjelp i vår by/nærområde pga ptsd og redsel/ingen tillitt for vår plass.
Eller skal jeg få VOP til å henvise han en 3. plass? Men hvor i Norge? Hvem tar inn på døgnopphold uten å være for "egen" med å kun ha sine folk der, hvem krever ikke vanlig poliklinisk behandling først?

Synes det blir for dumt at de ikke tar han inn når 2 profesjonelle mener han bør legges inn. Blir frustrert over helsenorge. Det står også hvorfor han ikke tåler å være i vår by.
Avatar

.

sep 8 2023 - 19:28
flytt?
Til forsiden