Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Assistert selvmord og norsk psykiatri

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Assistert selvmord og norsk psykiatri

juni 2 2022 - 15:10
Tenker å ende mitt liv, et land som tillater assistert selvmord men da må man ha litt info fra lege for å bekrefte at lidelsen er såpass stor. Men hva tror dere en norsk lege sier? Det er jo ikke lov i Norge med selvmord og legen kan kanskje nekte å skrive noe om ens sak? Kan man bli lagt inn for å sende til lege sånt brev?
Avatar

Få en legevurdering i landet der du ønsker å få hjelp

juni 6 2022 - 21:18
Jeg kan lite om assistert selvmord, men tror terskelen for å få det er relativt stor. Skal nokk mye til for å få en lege til å anbefale det her i Norge, så dersom du tenker at sykdommen din er så alvorlig å helt umulig å bli frisk av. Så ville jeg reist til utlandet å fått tatt en vurdering der
Avatar

OK takk for svar

juni 11 2022 - 20:31
Kan også bruke noe kroppslige sykdommer hos det firmaet så får ta en legesjekk. Røyker og drikker mye så kan hende de finner noe alvorlig nok.
Til forsiden