Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Artist-drøm

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Spill inn hjemme Musicman

april 6 2021 - 11:29
Hva med Audacity, Garageband eller Pro Tools ? Spill inn demo hjemme for innsending til noen (evt Frikar-1’s kontakter; if I can be so bold to suggest so on behalf of Frikar-1).
Avatar

Challenge accepted, Nidelven

april 6 2021 - 14:04
Jeg veileder gjerne Musicman om hvordan han går frem. Men da må han forholde seg til hvordan musikkbransjen faktisk fungerer, ikke hvordan kunnskapsløse folk her inne _mener_ den fungerer. Anbefaler boken "Hjelp, jeg er i popbransjen" av Jørn Dalchow, den tar for seg det meste som er viktig, men er også noe mangelfull på enkelte områder. Jeg anbefaler som oftest studioinnspillinger fordi man da er sikret god teknisk kvalitet på innspillingene, men det er ingenting i veien for å gjøre dette selv, forutsatt at man har riktig utstyr og vet hvordan det gjøres.
Avatar

Bravo !

april 6 2021 - 14:14
Det er viktig å riste litt opp i sdmo forumet og tvinge frem solskinnshistorier !

Grip sjansen MR. Music man.

:-D
Avatar

Rogajente

april 6 2021 - 14:37
Hva er navnet på coachen som sa det du har skrevet lengre oppe? Jeg vil gjerne ta en alvorsprat med vedkommende, for å komme med slike udokumenterte påstander er å skape og opprettholde myter og fordommer.
Avatar

Musicman/(Frikar-1)

april 6 2021 - 14:54
Musicman: Just do it

Stopp og tenk, og bare ta kontakt. Små steg er steg det også.

Frikar: Flott

Jeg selv har begrenset kunnskap om bransjen, foruten å kjenne noen via en kompis som har studio. Men vet de får inn demotaper hvor de har tatt inn noen i varmen. Det finnes jo en del studio, og musikksmak er jo ulik - så noen vil jo kunne fatte interesse hvis man kjører på og sprer budskapet/musikken.
Avatar

Haha frikar

april 6 2021 - 15:32
Har ikke vi troubled emo- people dibs på bra kunst/ musikk ?

Det er en kvinne her i Rogaland , litt langt å reise for å si coachen en ting eller to kanskje.

( og koster 900kr timen )
Avatar

Re: Artist-drøm

april 6 2021 - 15:49
Jo, men det betyr ikke at at alle artister dermed er troubled emo-people. Dette finnes det faktisk forskning på: https://www.napha.no/content.ap?thisId=14896
Til forsiden