Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Artist-drøm

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Artist-drøm

april 4 2021 - 20:47
I mange år så har jeg skrevet mange låter. Mange av låtene syns jeg selv er veldig bra, og jeg har lenge hatt en artist-drøm. Men jeg føler ikke at talentet mitt strekker til, og at jeg ikke har det som skal til for å bli artist. Jeg føler at livet bare jobber i mot meg og at livet bare tråkker på meg og mine drømmer. Jeg vet om så mange som har oppnådd noe i livet, som har lyktes i det de driver med, mens jeg har ikke oppnådd en dritt og er snart halvveis i livet, og ja ingenting kommer av seg selv, det må jobbing til, men jeg har jobbet veldig mye med disse låtene, jeg har spilt mye, øvd mye, men talentet mitt strekker bare ikke til føler jeg, det er der det skorter. Jeg føler meg som en taper, en taper i samfunnet og en taper i mitt eget liv. Jeg har bare lyst til å drikke meg full.
Avatar

Hei musicman

april 4 2021 - 20:58
Du er så kul.Du er aldri taper for oss.Det er ikke alltid lett å nå gjennom men du er ingen taper for det selv om du føler det slik selv.Som jeg vet at tenker man slik om seg selv er det ikke alltid det hjelper selv om andre sier noe annet.Det er ikke lett å nå gjennom artistlivet.Jeg syns du er kjempe flink med å skrive dikt og har mye musikalsk i deg.Man vet aldri hva som skjer i livet og livet er uforutsigbart.Det er tydelig at du har jobbet hardt med alt dette her Musicman og jeg syns du har talenter.klem
Avatar

Takk mrsfreak1983! :-)

april 4 2021 - 21:03
Takk for at du sier det mrsfreak1983! B-) Problemet mitt er vell at jeg stiller veldig høye krav til meg selv og at jeg har store ambisjoner. Det er sant, man vet aldri hva som skjer her i livet, og positive ting kan også skje! Takk mrsfreak1983! Du er snill! B-)
Avatar

Musicman

april 4 2021 - 21:08
Du er en tøffing.Når man stiller høye krav til seg selv og ambisjoner kan også det gå utover helsa di.Kom tøffing og ta en kaffe med oss i stedet.du er snill du også.
Avatar

Hva har du prøvd?

april 4 2021 - 21:15
YouTube, insta, face ?
Lokale oppdrag. ?

Alle er kritiske til deg selv, det vet jeg alt om.

Da jeg ble delvis ufør i fjor , ( har MS) ble det slag i tryne og ikke minst.. å gå på NAV og tape penger.

Måtte gjør noe jeg ikke likte , promotere seg selv ( jeg tegner ,det er mi greie) har lagt ut på diverse sosiale medier ( kleint) og fikk faktisk kunde etter ei uke.

Ta deg en øl . MR musicman men ikke la den røde fyren på skuldra få rope høyest !

Skål ( jeg har rødvin)

Avatar

Kom deg i studio og slutt å syte!

april 4 2021 - 22:43
Synd vi ikke bor i samme by, da hadde jeg tvunget deg inn i et studio her.
Avatar

Frikar

april 4 2021 - 23:01
Musicman syter ikke.Her forteller han og deler sine tanker og du kaller det syting.Han er kjempe tøff som deler ting med oss her.Musicman er kjempe snill.Når noen velger å dele fra sitt hjerte slik han gjør så syns jeg det er respektløst av deg å si noe som dette.
Avatar

altså mrsfreak

april 4 2021 - 23:04
Hvem er du til å uttale deg om musikkproduksjon egentlig, og hvorfor skal jeg bry meg om hva du syns, tror, tenker og/eller mener?
Avatar

Hei

april 4 2021 - 23:13
Jeg kan ikke mye om musikkproduksjon men jeg vet at måten du skriver er respektløst mot Trådstarteren og nå hva du skriver til meg.Å skrive at en person er sytete er ikke hyggelig men at du ikke bryr deg om hva jeg tenker og mener og tonen din er litt aggressiv Frikar.Musicman er en kul og hyggelig fyr han fortjener bedre enn hvordan du er her.
Avatar

Javel

april 4 2021 - 23:22
Er du misfornøyd med skrivestilen min så får du rapportere til moderatorene. Mitt tilsvar til dem ligger allerede klart.
Avatar

Frikar

april 4 2021 - 23:24
Slapp av og ta en kopp te.Det er godt om natta.
Avatar

Nå skifter du tema istedenfor å komme med saklige tilsvar igjen, mrsfreak

april 4 2021 - 23:34
Så da må jeg nesten spørre deg enda en gang: hadde du våget å si det der til meg ansikt til ansikt?

(Og til moderatorene kan jeg opplyse om at setningen over er helt vanlig folkeskikk i gaten der JEG bor...)
Avatar

Du kan ikke bestemme i andre sine tråder

april 4 2021 - 23:41
Freak .

MR musicman kan svare selv vettu.
Han forsto helt sikkert at frikar mente det på en kameratslig måte.

Avatar

Til info

april 4 2021 - 23:43
Så har jeg og Musicman diskutert akkurat dette temaet før.*venter på den store folkeskikk-diskusjonen med moderatorene*
Avatar

Har vært borte noen timer

april 4 2021 - 23:44
Takk mrsfreak1983, jeg skal komme å ta en kopp kaffe med dere nå! :-) Jeg beklager at jeg ikke har svart dere tidligere, ble plutselig travelt for meg da jeg skulle på besøk og se påskekrimmen på nrk. Skulle ha sagt ifra at jeg dro egentlig men måtte bare hive meg rundt.

Til Frikar-1: Jeg tror jeg har skrevet ett lignende innlegg tidligere, og da kan det fort bli oppfattet som litt sytete kanskje hvis jeg ikke gjør noe med situasjonen, jeg ser den. Det er vell bare det at dette er sårt for meg. Tror også du svarte på det forrige innlegget jeg skrev for en stund tilbake om dette med å dra i studio! Vi får se hva fremtiden bringer!

Jeg setter pris på det du skriver mrsfreak1983, men jeg vil ikke at dere/vi skal krangle! :-)

Og til deg Rogajente! :-) Takk for svar. Jeg har ikke lagt noe ut på youtube enda, men dette er noe jeg tenker å få gjort noe med, kjøpe meg en liten opptaker og ta opp og bare slenge det ut på nettet, så får vi se. Jeg har sendt inn noen låter som jeg har tatt opp med mobilen min, til noen "profesjonelle" som bedømmer musikk for å få konstruktiv tilbakemelding, men ikke fått svar fra dem enda. Begynner å bli en stund siden jeg sendte inn de låtene nå, så jeg må kanskje purre.

Det var leit å høre. :-( Men kult at du tegner! :-) Og kult at du fikk en kunde! :-) Kanskje det kommer flere etter hvert!?
Takk for at du sier det Rogajente! :-) Kos deg med rødvin! Skål! B-)
Avatar

Hei

april 4 2021 - 23:44
Musicman er en ambisiøs mann og en kul mann som har gitt mye av seg selv for å få ting til.Det er vanskelig for mange å nå gjennom i dag i artistlivet.Han fortjener all ære hvor flink han er og hsr min største respekt.

Jeg vil gjøre dette klart her og nå det der opplever jeg som trusler.Dette har du gjort flere ganger og jeg håper de stopper deg for det er ikke foilkeskikk men trusler du har gjentatt gang etter gang.Vi er ferdig med denne diskusjonen.
Avatar

Musicman

april 4 2021 - 23:46
Jeg heier på deg.kom og ta en kopp kaffe på vår cafe.
Avatar

ctrl+c & ctrl+v

april 4 2021 - 23:55
Nå skifter du tema istedenfor å komme med saklige tilsvar igjen, mrsfreak

Så da må jeg nesten spørre deg enda en gang: hadde du våget å si det der til meg ansikt til ansikt?

Svarer du noe som helst annet enn JA eller NEI nå, så vet vi alle her hva svaret er...

(Og til moderatorene kan jeg opplyse om at setningene over er helt vanlig folkeskikk i gaten der JEG bor...)
Avatar

Frikar

april 4 2021 - 23:58
Jeg har rapportert dine trusler.Her er det ingen ja eller nei.Jeg trenger ikke overbevise deg el noen om noe som helst.Trusler er trusler og her fins det ingen ja el nei.Hva du og dine få venner mener interreserer ikke meg.
Avatar

Okei

april 5 2021 - 00:02
Får jeg folkeskikk-diskusjonen min med moderatorene nå?
Avatar

Ja det håper jeg.

april 5 2021 - 00:24
Den som ikke våger , intet vinner.
Men det er skummelt å by på seg selv.

:-D

Ms F : det kan virke som.om du blir litt sjalu når andre medlemmer du misliker snakker med " dine" cafevenner . Det er ikke nødvendig. Vi er alle voksne her , og det er ikke vitsen å lage noe " de" mot " oss " klubb .

Frikar: jeg tror jeg hadde vært ganske ærlig med deg IRL . Du er en person som ikke går rundt grøten - mens jeg ( prøver) å si ting diplomatisk.
Oppfatter ikke spm ditt truende - og det er legitimt. De fleste er " tøffere i trynet" når de er på et anonymforum. :)
Avatar

"Drep oss, Herre, men ikkje med graut"

april 5 2021 - 00:49
Det eneste jeg kan gjøre er å oppfordre Musicman til å komme seg i studio. Hadde vi bodd i samme by skulle jeg ordnet det gratis for ham.
Avatar

Jøss, det var generøst Frikar-1 :-)

april 5 2021 - 01:33
:-)
Avatar

Jeg blander meg inn nå! Hjælp!

april 5 2021 - 11:09
Frikar-1
Vet at du mener det godt når du skriver at du vil hjelpe musicman inn i ett studio. Haha! Det er en sånn uventet hjelp alle trenger når en er motløs i forhold til det en vil. Men undrer meg! Hvorfor kan du bare hjelpe om dere bor i samme by?

Musicman
Du er på ingen måte en taper. Men den indre kritikeren i deg gjør at du føler det. Jeg jobber fortiden med min indre kritiker. Kanskje jeg kommer meg videre i liver samtidig.
Bare koselig å få flere på laget for å mykne den stakkars indre kritikeren.

Avatar

Tilsvar

april 5 2021 - 12:06
Usikker: Fordi jeg ikke kjenner noen studiofolk der han bor.

Tardetsommanhardet: Hadde du våget å si det der til meg ansikt til ansikt? Svarer du noe som helst annet enn JA eller NEI på dette spørsmålet, vet vi alle her hva svaret er!

Jeg har redegjort for mine standpunkter i en egen post og har du noe å utsette på dem kan du svare der.
Avatar

Frikar

april 5 2021 - 12:24
Hvorfor driver du hele tiden og sier det til folk hadde du turt.Det er trusler skjønner du ikke det?
Avatar

Uttrykk på nett vs live

april 5 2021 - 12:35
Nei, det er stor forskjell i hva folk uttrykker på nett som her, enn i en reell ansikt til ansikt-situasjon. Det ser man også i alle tekstene som står her inne. Du hadde ikke stått på torget (eller hvor du bor) å forkynnet det du skriver her heller.

Således ikke trusler, men en god måte å få frem flere refleksjoner omkring påstander.

Nettroll dukker ikke opp på torget de heller og sjikanerer/trakasserer. De holder seg til tastaturet. Til de blir konfrontert.

Og, la de som blir spurt om noe få anledning til å svare selv.

Avatar

Nidelven

april 5 2021 - 12:44
Dette dreier seg ikke om hva du tolker og opplever men hva den som opplever dette tolker angående dette.Så selv om du ikke opplever dette som trusler gjør jeg det.Jeg opplever det slik og det er faktisk.Så hva du mener spiller ingen rolle her.
Avatar

Regner med dere kommunisere

april 5 2021 - 12:49
På nettvenn tjenesten Frikar og MR mm.
Det er veldig kjekt at sånne positive muligheter åpner seg opp på forum som dette! Bravo :)


Vi får prøve å holde nett- trolleri på det minimume og ikke slenge ut påstander at man er mobber og venneløs. Det er ikke så koselig.

Og viktig å prøve å ikke gå til person- angrep og holde seg til saken.


Avatar

Hei

april 5 2021 - 12:50
Nidelven du og rogajente ser på hver eneste lille sjanse dere får til å tråkke på meg.Dette dreier seg ikke til slutt om zfrikar engang men som du og rogajente liker å komme etter meg.Andre på forumet har lagt merke til dette.
Avatar

Hei

april 5 2021 - 13:07
Ååå ja er du venneløs Rogajente.Ikke spill offeret her.Alle ser hva som har foregått her.Dere har gått etter meg som insekter fordi jeg har sterke meninger og står på og det irritererer dere.Jeg har sagt hele tida at heg mener dere er mobbere.Du blandet deg inn med glede i går når det var diskusjon med Frikar som om du bare ventet på din mulighet.Du kaller deg diplomat.Diplomat av alt.Folk har kommet til meg angående dere også.Det du skal ha for er at du er en luring som klarer å beskrive en person uten å bruke like mye kallenavn slik jeg gjør så du er en luring.
Avatar

Hva er det nå jeg skrevet som er ille?

april 5 2021 - 13:21
Jeg svarte i MR.mm sitt innlegg at det er kjekt at frikar ville hjelpe han.

Og frikar har en humoristisk " nordnorsk" direkte måte skrive på som jeg syns er forfriskende , og at du misforsto det han ville formidle.

Ift forumsskikk så er det sant at man må tenke seg om om man virkelig turt å si det høyt det som skrives på nett.
De fleste er ekstra tøffe bak et anonymt Nick.

Det du skrev helt i starten til F" du er etter meg og truer meg, og du har lite venner" tviler jeg på du hadde sagt IRL .

Men nå må du kanskje roe ned ms freak. Ingen er ute etter å " ta " deg .

Å snakke om hva man hadde turd å si høyt ute oppe på gata vs hva som blir sagt her inne er en viktig diskusjon å ta , da mye blir misforstått.
Avatar

L1 jeg er ganske lik.

april 5 2021 - 13:41
På nettet og IRL.

Selv om jeg har en mening om noe som er negativ, så prøver jeg alltid å uttrykke meg på en klar- men høflig tale.

( bortsett hvis noen på gata er rasshøl mot meg da - da er jeg ganske direkte tilbake)
Avatar

Det er rollene man spiller tror jeg

april 5 2021 - 13:44
Tristrist , på jobb blir jeg alltid oppfattet som fleksibel og blid..

Kl 17:00 før middagen blir jeg oppfattet rigid og sur av mann og kids

:-D
Avatar

Nå går det rette veien

april 5 2021 - 14:14
Ser at folkeskikk - debatten er godt i gang her. Hold jernet varmt, jeg er tilbake om noen timer.
Avatar

Å forkynne på torget

april 5 2021 - 14:33
TT: jeg tar for gitt at metaforen «forkynne på torget» forstås som å møte noen/flere «live» og fortelle.

Jeg personlig bruker nok andre ord for å få frem intensjon/budskap her enn live, hvor kroppsspråk har betydning (som bidrar ca 70 % av budskapet; kroppspråk altså - det er noe jeg har lest/erfart og andre talepraktikere også støtter). Noen ganger her så må samme budskap gjentas flere ganger med ulik ordlyd, metaforer og metodikk for å bli oppfattet tilnærmet riktig.
Avatar

TDSMHD

april 5 2021 - 14:49
Ja. Sur drittkjerring blir man av mas og lavt blodsukker.

Ift hobbysysler:har et oppdrag på onsdag , men det er jo sånn at jeg ikke kan Bare " tegne noe" random.

Jeg må ha en mål og mening, være inspirert av noe.

Sånn er det vel med musikk også. Inspirasjon må være der . Og selvtilliten da.

Coachen jeg hadde for 2 år siden mente at nesten alle store kunstnere/ musikere har/ hadde en psykisk Skavank . Hun mente altså at majoriteten av store artister er høysensitive som er deres store sorg/ inspirasjon .
Det er da noe å ta med seg iallefall ;)
Avatar

Hei

april 5 2021 - 15:10
Landing 1 der har Tardetsommanhardet forklart deg hva som kan oppleves truende.Det er som oftest også hva personen opplever selv som er viktigst og ikke nødvendigvis andre.Med andre ord hvis jeg opplevde dette truende så er det truende for meg.
Avatar

Hei

april 5 2021 - 15:14
Rogajente du sier ta det med ro ingen er ute etter deg Mrs freak.På mange av tråder er det åpenbart med en gang noe skjer der er du og Nidelven med engang for å tråkke på meg.Dette merkes på flere tråder som har vært her.Og ja jeg skriver rogajente for jeg pakker ikke ting inn slik du har tendens til slik at alle skjønner selv når du ikke sier mrs freak at det faktisk dreier seg om meg.Det som er interresant er mange av ting dere sier jeg gjør så gjør dere selv det samme.
Avatar

Nei jeg gjør ikkje det

april 5 2021 - 16:52
Sikkert ikke Nidelven heller.
Vi er ikke et gammelt ektepar som du fremstiller oss , som planlegger et hemmelig komplott for å ta deg.

Nå prøvde vi forøvrig å ha en diskusjon hvorvidt man kan si ting høyt på gaten og hva som er ok . Å si på nettet.

Det er synd at du inbilder deg at noen av oss er " slemminger" ms. Freak .For sånn er det ikke .
Avatar

Enig TDSMHD

april 5 2021 - 17:50
Fortolkninger og overtolkninger , samt dårlig selvbilde kanskje..og en diagnose og fortid så blir det veldig fort gjort å tolke ting aller verste mening på Internet, når alt er skriftlig .

Odd Nerdrum har asperger , van gogh skar av seg et øre og , vel mange geniale artister sliter veldig med et- eller-annet ( dog mye kan sikkert skyldes på media og press)
Avatar

Hei

april 5 2021 - 17:55
Enig med deg der Tardetsommanhardet og det i flere ting faktisk.Det også at Frikar faktisk prøver på sin egen måte å støtte Musicman og det er hans egen måte.Jeg tror nok Frikar at du er på en måte din egen du kan være brutal og det er ikke nødvendigvis ille å være sin egen.Tenk hvis alle mennesker var like hvor kjedelig verden hadde vært.Jeg opplevde det du sa som truende og det spiller ingen rolle uansett hva alle andre måtte mene om det for det er min opplevelse, Blir litt du hadde sett hva som hadde skjedd hvis du pratet slik til meg fjes til fjes.hva Nidelven rogajente el whatever skulle mene selv er ikke viktig i dette siden min opplevelse er det at du var truende.
Avatar

Rogajente

april 5 2021 - 18:01
De fleste er på en måte slemminger slik Tardetsommanhardet neskrev men så er det det at her virker det at dere går bevvist etter meg du og Nidelven i mange tråder og antyder folk har kommet til deg på grunn av krangling vil ikke være her mer.Rogajente folk har også kommet til meg angående dere.Dere går bevvist og provoserer og gjør meg sint slik at jeg reagerer og slik fortsetter det rundt og rundt.ingen er perfekte her på forumet langt ifra.jeg er ihvertfall full av selvforakt mens jo mer man leser hvordan du og Nidelven ser på dere har dere høye tanker om dere selv.
Avatar

Gaslighting

april 5 2021 - 18:12
Sitat:

«Jeg opplever det slik og det er faktisk.Så hva du mener spiller ingen rolle her.»

——

Det har kommet fram flere ganger at det andre mener ikke spiller noen rolle for deg, så dette er ikke noe nytt. Dog litt uheldig og trist for kvaliteten og utviklingen av en saklig debatt om ulike tema. Noen vil kanskje kalle det en «møteplager», som liker sin egen stemme og egne meninger bedre enn å finne fellesskapets beste vei sammen med andre.

Musicman er trolig en god musiker, og trenger et kick i baken for å komme seg ut av selvhatet. Derav vil det å si «slutt å sutre» være en godhjertet hjelp til Musicman. Turt å si slikt face-to-face er å gi et bilde på hvilke ulike vurderinger, ståsted, andres fortolkninger osv. man gjør på nett vs irl.
————
Selvforakt: Selvforakt eller selvhat vil si å sterkt mislike, se ned på eller forhåndsdømme seg selv. Begrepet kan også brukes om forakt for ens egen familie, sosiale gruppe eller en stereotyp man tilhører.

Er du full av selvforakt ? Er det noe annet du mener ? Kan det være selvinnsikt du tenkte på, men som kom ut som selvforakt ? Vel, det så bare litt underlig ut i konteksten.
Avatar

Hei

april 5 2021 - 18:46
Hvis jeg opplever den kommentaren som truende så er den truende for meg.Skal jeg spørre deg Nidelven var det truende.Jeg opplevde det som truende det Frikaren skrev.Slutt å sutre som ble fortalt til Musicman ksn sv andre oppfattes respektløst selv om Frikar på sin måte prøvde å hjelpe Musicman.Nidelven nå driver du ned belæring igjen og skal få meg til å virke dum slik at du skal belære meg om ting.Hva med deg selv?Hvordan tror du andre tolker deg her.
Avatar

Hei

april 5 2021 - 18:58
Det er nettopp dette her jeg prater om nå skal du drive og tegne ett stygt bilde av meg uten å tenke hvordan du fremstår foran andre mennesker.Vær ett menneske og ikke en robot.Selv om frikar har sin måte som oppleves truende for meg så driver han ikke belærende oppførsel slik du gjør gang på gang.Hvorfor er folk så flink til å gi kick som du skrev til andre enn seg selv.Det undrer jeg meg over egentlig.Hvorfor er det lettere for deg p kritisere meg enn deg selv egentlig.Hvorfor det egentlig? Fortell meg hvorfor er du sp perfekt at du tror dine råd er de beste for alle her og at forumet skal være slik el slik fordi du mener det.Jeg syns mange mennesker er interresante og kule og hyggelige her.Jeg liker det menneskelige og ikke en robot
Avatar

Landing

april 5 2021 - 19:07
Skjønner poenget ditt.Men her beskriver du helt forskjellige ting å føle seg truet av en person er noe helt annet enn flere sannheter.
Avatar

Selvforakt vs «noe annet»

april 5 2021 - 19:08
Vel, jeg undret på innholdet i teksten - herunder selvforakt. Og hvis det er belærende og oppfattes sårende, så er det din opplevelse av at jeg undrer på om det ikke er noe annet du mener. Altså; jeg spør deg med nysgjerrighet og undring om hva du mener med at du er full av selvforakt. Selvforakt har såvidt meg bekjent et ganske klart innhold, og det passet liksom ikke helt i teksten forøvrig. At dette gjør at du føler deg dum er din opplevelse, og som du selv sier så betyr jo ikke min intensjon/budskap noe - så da blir vanskelig å få progresjon i debatten.
Avatar

Nå måtte jeg lese igjennom her

april 5 2021 - 19:13
Å se om jeg " følger etter deg ms. Freak og med vilje gjør deg sinna i tråden.

Kan ikke se det altså.

Jeg kom m tips til MR mm karrieren hans.

Jeg sa til deg at frikar bare var støttende på sin måte .

Så sa jeg at du virker sjalu og ikke liker at brukere du anser som dine venner snakker med oss -" fienden" ( selvfølgelig kan jeg ta feil der- beklager hvis jeg bomma)

Så sa jeg at vi kan prøve å diskutere saklig , og ikke slenge ut ting som man er mobber eller venneløs ( dette var kun eksempler)

Deretter så føler det en haug med innlegg som omhandler meg og Nideleven .

Hvor er det jeg har følgt etter deg og provosert? Nå må du forklare?
Ift til dette innlegget.
Avatar

Og

april 5 2021 - 19:16
Hvorfor passet det ikke inn for deg.At jeg hater meg selv så mye hele tiden og jeg ser hva du holder på med.Du vil snu hele forumet mot meg det er det du holder på med.Hat mot meg selv har jeg hatt i mange år men når du er ute etter oss hele tiden og vil ha alle mot oss.
Avatar

Selvforakten

april 5 2021 - 19:24
Det virket ikke som du tenkte på selvforakt når du i samme åndedrag beskrev meg/andre som bevist provoserende, perfeksjonister og høye tanker. Når du da skriver at du iallfall er full av selvforakt, så virker det som om du forsøker å beskrive deg motsatt av hvordan du beskriver meg/andre. Altså mulig «selvinnsikt» istedenfor «selvforakt».

Sitatet nedenfor:

« Dere går bevvist og provoserer og gjør meg sint slik at jeg reagerer og slik fortsetter det rundt og rundt.ingen er perfekte her på forumet langt ifra.jeg er ihvertfall full av selvforakt mens jo mer man leser hvordan du og Nidelven ser på dere har dere høye tanker om dere selv.»

Vel, så er det selvforakt du mener. Hva kan gjøres for å redusere selvforakten litt da ? Her er det forslag, bare et forslag - ikke noe belæring: Hva med å spørre andre hva de faktisk mener hvis du undrer og/eller trekker mot en rask fortolkning ?

Synes du ikke det virker underlig at en/flere skulle ha en vendetta mot deg og i tillegg skulle endre hele forumet slik du ser det ?
Avatar

Nidelven

april 5 2021 - 19:28
Slutt å provosere miss tomhet.Slutt å snu hele forumet mot mrs freak og miss tomhet.Slutt å gjøre dem sint og lær deg å oppføre deg pent.
Avatar

Hvem er " oss"?

april 5 2021 - 19:30
Ingen hater deg ms. Freak.
Nå må du slappe av.

Hvis du mener " oss" med deg og vennene dine så prøver jeg ikke ta noen fra deg.
Jeg har hatt fine samtaler både med alien og et par andre- syns det er kjekt å snakkes selv om man ikke er enig i alt.

Eller mener du "oss" som i deg selv?
Avatar

Hei

april 6 2021 - 00:30
1 og 2 og 3 og 4 som verver med seg en hær mot Mrs Freak og miss Tomhet og vi ser hva dere prøver på.Dere vinner aldri over mrs freak og miss tomhet.Vi skal kjempe mot dere fordi dere prøver å få hele Forumet mot Oss 2.Dere vinner aldri dere vil ha alle mot oss dere.Dere vil lure alle på forumet til å gå etter mrs freak og mrs Tomhet.
Avatar

Hyggelig å se at det er flere låtskrivere her inne :)

april 6 2021 - 01:27
:)
Avatar

Hei

april 6 2021 - 01:31
Det er på skravle tråden vi kommer med låter.Det der er noe helt annet.Det er skrevet til noen slemminger men vi pleier å ha mye forskjellig på cafe og skravler og folk kom med dikter.
Avatar

Sant Landing-1

april 6 2021 - 07:18
Noen må bare nyte :-) Samme her, selv om jeg har noen strengeinstrumenter i huset. Dog: aldri for sent å bli bedre.

Uansett: musikk er fantastisk terapi og skaper også serotonin.
Avatar

Husker deg gladjente :)

april 6 2021 - 07:22
Ja dette er MR musicmans tråd om drømmen om å bli artist.

Vil gi deg samme råd - prøv på alle sosiale medier og ta steget.

Vi som har en kreativ spire må få den ut - tror det hjelper oss mot der mørke vi sliter med :)
Avatar

Hei musicman

april 6 2021 - 08:16
Beklager så mye til deg.Vi er så lei oss på dine vegne og beklager så mye.Vi fortalte deg på starten hva vi mener om deg at du er en kul type at du er artist for oss egentlig på cafe.Dette ble dessverre slik når grupper kommer angriper fordi de tror de er tøffinger at de skal vise seg og tror de er noen.Uansett vi heier på deg Musicman.Vi heier på din talent musicman.Klem fra mrs tomhet og mrs freak.
Avatar

Et lite vers om motivasjon

april 6 2021 - 09:34
Hemmeligheten bak å komme seg videre, er å starte. Hemmeligheten bak å starte, er å bryte opp den store overveldende oppgaven i små håndterlige oppgaver, for deretter å umiddelbart starte på den første.» – Mark Twain

Til alle dere som sitter inne med en kunsterisk spire eller et et hemmelig mål som dere ikke tør å begynne på

:)
Avatar

Musicman

april 6 2021 - 11:06
Stå på.Du er en tøffing og kul fyr.fra miss freak og miss tomhet
Avatar

Spill inn hjemme Musicman

april 6 2021 - 11:29
Hva med Audacity, Garageband eller Pro Tools ? Spill inn demo hjemme for innsending til noen (evt Frikar-1’s kontakter; if I can be so bold to suggest so on behalf of Frikar-1).
Avatar

Challenge accepted, Nidelven

april 6 2021 - 14:04
Jeg veileder gjerne Musicman om hvordan han går frem. Men da må han forholde seg til hvordan musikkbransjen faktisk fungerer, ikke hvordan kunnskapsløse folk her inne _mener_ den fungerer. Anbefaler boken "Hjelp, jeg er i popbransjen" av Jørn Dalchow, den tar for seg det meste som er viktig, men er også noe mangelfull på enkelte områder. Jeg anbefaler som oftest studioinnspillinger fordi man da er sikret god teknisk kvalitet på innspillingene, men det er ingenting i veien for å gjøre dette selv, forutsatt at man har riktig utstyr og vet hvordan det gjøres.
Avatar

Bravo !

april 6 2021 - 14:14
Det er viktig å riste litt opp i sdmo forumet og tvinge frem solskinnshistorier !

Grip sjansen MR. Music man.

:-D
Avatar

Rogajente

april 6 2021 - 14:37
Hva er navnet på coachen som sa det du har skrevet lengre oppe? Jeg vil gjerne ta en alvorsprat med vedkommende, for å komme med slike udokumenterte påstander er å skape og opprettholde myter og fordommer.
Avatar

Musicman/(Frikar-1)

april 6 2021 - 14:54
Musicman: Just do it

Stopp og tenk, og bare ta kontakt. Små steg er steg det også.

Frikar: Flott

Jeg selv har begrenset kunnskap om bransjen, foruten å kjenne noen via en kompis som har studio. Men vet de får inn demotaper hvor de har tatt inn noen i varmen. Det finnes jo en del studio, og musikksmak er jo ulik - så noen vil jo kunne fatte interesse hvis man kjører på og sprer budskapet/musikken.
Avatar

Haha frikar

april 6 2021 - 15:32
Har ikke vi troubled emo- people dibs på bra kunst/ musikk ?

Det er en kvinne her i Rogaland , litt langt å reise for å si coachen en ting eller to kanskje.

( og koster 900kr timen )
Avatar

Re: Artist-drøm

april 6 2021 - 15:49
Jo, men det betyr ikke at at alle artister dermed er troubled emo-people. Dette finnes det faktisk forskning på: https://www.napha.no/content.ap?thisId=14896
Til forsiden