Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Arr etter selvskading og sommer

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Arr etter selvskading og sommer

mai 31 2020 - 18:28
Hei. Har et ganske skambelagt problem som jeg sliter med år etter år, og som jeg føler blir stadig verre. For mange år siden skadet jeg meg selv, og dette har etterlatt ganske tydelige arr på venstre arm. Disse kan man se ganske godt. Nå om sommeren når det er veldig varmt ute, så synes jeg det er svært ubehagelig å gå utendørs, ettersom enhver kan se arrene mine. Det har gjentatt seg år etter år, og jeg skammer meg så sykt over dette.

Det påvirker meg på mange måter: Jeg merker at jeg unngår å være utendørs, og dette synes jeg er så trist og vanskelig, for jeg er i utgangspunktet en kar som liker å gå tur, og få meg frisk luft og sol. Det er deilig å gå lettkledde ute når det er så varmt, og nyte sola. Men jeg skammer meg så sykt over disse arrene, at jeg får heller lyst til å være innendørs og gjøre ingenting ... Er så redd folk skal stirre på arrene mine og tenke at jeg er sinnssyk og en taper.

Jeg er også mye mindre sosial for tiden av den grunn. Jeg har venner som inviterer meg med på utepils, grilling osv. Men kvier meg så sterk fra å gå ut, og risikere at de ser arrene mine. Mine venner vet ikke noe om disse tingene, og lurer sikkert på hvorfor jeg plutselig har blitt så innesluttet, men så er så

Noen som sliter med det samme, eller har slitt med det samme, og vil dele noen innspill? Send meg gjerne en pm om du ikke vil dele det offentlig.

Hilsen mann 25.
Avatar

altså

juni 3 2020 - 02:07
jeg har arr
so what?
om noen pga dem
dømmer meg
som menneske
så fuck them
da trenger jeg ikke
å ha dem i livet mitt
vær heller stolt over
at du lever - still going strong!
Avatar

Hei

juni 22 2020 - 22:58
Tenker kanskje at du må finne noen som kan hjelpe deg å jobbe deg ut. Ser at du har en destruktiv atferd. Kanskje fordi du selv føler deg som en taper. Jeg har følt masse på dette og derfor kan jeg si at det er mulig å komme seg ut av. Hvis du føler du har venner ville jeg inkludert dem. Det er jævlig tøft, men fy faen så godt det blir etterpå. Kanskje dem blir litt redde, men prøv å stå i det.
Bare spør om noe er uklart!
Til forsiden