Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Antasting?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Antasting?

april 28 2015 - 11:37
Jeg er ei jente på 35 år. Opplevde som barn at min fars venn holdt meg fast og tok på meg. Dette var svært ubehagelig og skremmende. Det var jo også en mann jeg hadde vokst opp med som jeg stolte på. Jeg var vel 13-14 år da det skjedde. Dette er et dumt spørsmål og jeg burde vite bedre, men jeg behøver virkelig og lufte mine tanker og få flere synspunkter. Hvordan skal man egentlig definere "antaste". Og var dette egentlig en straffbar hendelse??
Avatar

Re: Antasting?

april 28 2015 - 13:29
Hvis han tok på deg på intime plasser og gjorde det ved tvang ville jeg absolutt sett på det som antasting om ikke mer. Og det er jo straffbart, men realistisk sett så er det kanskje vanskelig å bevise det - særlig når det skjedde for 20 år siden. Men jeg ville fortalt det til faren din, for sånne venner kan man ikke ha - og det høres lurt ut å kutte en sånn person ut fra livet deres.
Avatar

Re: Antasting?

april 28 2015 - 16:57
Sant det. Jo han var nærgående og det føltes brutalt da jeg satt helt fast i grepet hans og jeg kunne ikke røre meg. Jeg har ikke klart og glemme dette alle disse årene.
Avatar

Re: Antasting?

april 28 2015 - 18:01
Kan godt skjønne at sånne opplevelser sitter igjen i mange år, og kanskje blir traumer. Har du vurdert psykolog? Vet det er andre med lignende opplevelser som har fått god hjelp ved å snakke med psykolog, særlig hvis de ikke har fortalt det til noen tidligere. Holder man det inne så tar det lengre tid å komme over det. Håper du klarer å snakke om det med noen bekjente eller fagperson.
Til forsiden