Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Angst, Depresjon, Ensomhet osv. En stor ventilering av følelser og problemer.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Angst, Depresjon, Ensomhet osv. En stor ventilering av følelser og problemer.

nov 22 2021 - 17:53
Hei,

Jeg visste ikke hvor å legge dette. Var flere å velge imellom.
Men ja. Sliter med psykisk helse veldig hardt. Jeg bor alene, men har på egen hånd i flere år. Interesse går på video spill, selv om jeg vil faktisk prøve å utvikle meg mer som har gått veldig dårlig. Spesielt etter at COVID-19 kom i Mars 2020. Ble innlagt på sykehus med brekt ankel for 6 dager.

Som skrevet over, ja. Sliter med psykisk helse. Oppvekst har vært okay-ish, men jeg var et problembarn og ungdom. Innrømmer den og jeg gjorde ikke helt det beste i Videregående.

Har ikke mange venner. Har noen lokalt, men de er opptatt nesten hele tiden og sliter selv. Noen andre bor utenfor kommunen min og da er det jo risiko for COVID smitte. Har vært veldig problematisk psykologisk siden Desember 2020 og ikke forbedret noe mye. Bare nylig hvor jeg har tenkt på selvmord. Bare å avslutt det hele. Ble gjort en prøvelse på det i går kveld, men klarte det ikke.

Har nesten alltid vært alene, men vil bli mer u-alene. Ha noe å gjøre om dagen. Et eller annet.

Takk.
Til forsiden