Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Angrer til døde

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Angrer til døde

des 15 2020 - 23:07
Jeg har slitt med følelsen av å være en belastning hele livet. Da jeg endelig hadde sjansen til å vise hva jeg var god for i høst takket jeg nei til betalt jobb på grunn av reisevei på tre timer. Siden har ingen sett meg, og nå begynner jeg å bli en for stor belastning hjemme. Likevel er stedene jeg kan gå for farlige til at mamma vil sende meg dit, så jeg fortsetter å få klager for alt hun føler hun ikke kan gjøre når jeg er hjemme, at hun føler hun ikke kan gå tur med vennen fordi hun må lufte meg i helgene. Jeg sier jeg kan be om bostøtte fra NAV, men da tar hun det som en fornærmelse og blir ufin. For jeg har ingen, og det bruker hun mot meg.

Jeg angrer på jobben jeg ikke sa ja til, selv om det var et engasjement som varte så kort at jeg ikke hadde kunnet flytte nærmere, selv om jeg ikke engang ville rukket jobben om morgenen. For de så meg, noe ingen andre virker å gjøre. Ikke før pandemien, ikke gjennom pandemien og ikke etter pandemien.
Avatar

Jobb

des 16 2020 - 20:09
Takk for tips.
Jeg har vurdert å gjøre det samme, men har hatt en mental sperre der. Jeg føler at det lille de la av godvilje forsvant, og at toget er gått til neste gang.
Til forsiden