Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Alt er meningsløst.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Alt er meningsløst.

aug 16 2019 - 05:50
Jeg kjenner det er veldig få ting jeg bryr meg om, og de få tingene jeg bryr meg om klarer jeg ikke vise interesse. Jeg har sluttet å være sosial, er for det meste hjemme, blir sliten av lyder, trafikk, musikk, prating ect. Kjenner jeg blir irritert av det. Jeg vil bare ha det helt stille og få kos av kjæresten min. Jeg har alt jeg trenger men kjenner ikke noe glede. Alt har blitt helt flatt.
Avatar

Hei

aug 23 2019 - 17:24
Hei, høres som om du trenger et pusterom. Pust. Prøv å ha alene tid kanskje? Gjør ting som du kan gjøre alene og ting som du liker. Kanskje det er noe du alltid har hatt lyst til å gjøre, som du kanskje aldri har hatt muligheten til å gjøre? Vel, vil du prøve på det nå? Lykke til og håper ting vil bli bedre :))
Avatar

Skap mening

aug 24 2019 - 14:29
Hei!

Det høres ut som du er bevisst på det du føler. Hvordan blir det om alt er helt stille og du får kos fra kjæresten din? Kanskje det er det du trenger for å kunne oppleve glede på andre områder. Kan se det som at dine kosebeholder har vært understimulert over tid, slik at den nå er tom. Det kan være så viktig for deg at du må fylle på koselageret for å komme i pluss totalt sett.

Hvis det gir mening å ligge stille og få kos fra kjæresten, så er ikke alt meningsløst. Nærhet og kos er viktig, bygger tillit, forståelse og aksept i tillegg - bare ved å ligge stille. Det er egentlig ganske heftig, og veldig meningsfylt.
Til forsiden