Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Alt dør ut her inne :( samtaler, planer om treff osv..

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Alt dør ut her inne :( samtaler, planer om treff osv..

okt 31 2021 - 19:11
Beklager om dette blir veldig sytete, men har bare lyst til å dele noen tanker.

Jeg har ganske aktivt forsøkt å få meg en venn eller to her inne. De fleste samtalene dør etterhvert ut, jeg prøver å virke nysgjerrig og stille spm. Være hjelpsom og komme med råd. Det går greit en stund, men når man ikke får noe særlig tilbake, og det hver eneste gang er jeg som må ta kontakt så ser jeg liksom ikke helt vitsen.

Jeg har aldri selv lagt ut annonse her, men tar med jevne mellomrom kontakt med andre her inne som søker venner. Med det resultat at folk glemmer hele siden og svarer aldri, de får en dårlig periode og svarer etter 6 mnd, de gidder ikke svare (?) osv.

Jeg også har dårlige perioder. Likevel glemmer jeg ikke mine venner her inne og svarer de, og holder de oppdatert på hva som skjer i livet mitt. Det er enkelte dager blytungt, men jeg gjør det i håp om at jeg kanskje sitter igjen med en god venn til slutt. Hele poenget er jo at det skal bli gode vennskap ut av dette, tenker jeg.

Det som gjør mest vondt er at 2 ganger nå har jeg reist for å møte folk herfra. Jeg har da altså måttet reise til deres hjemsted da de ikke orker/tør reise selv. Hun ene sendte mld rett før jeg skulle bytte tog i Oslo om at hun trakk seg. Og hun andre bare blokkerte meg og lot meg sitte som en tufs på togstasjonen på et vilt fremmed sted helt til jeg endelig fant et tog jeg kunne ta hjem igjen.

Må innrømme at jeg er skuffet over at jeg ikkr har klart å få meg 1 venn engang her inne etter å ha lagt ned så mye arbeid. Begynner å lure på om det bare er meninga at jeg skal være alene. Har jo lest andre har skrevet her at man må iike forvente for mye av folk her inne osv, men synes det er sårt å kjenne at jeg selv pusher meg selv og strekker meg langt for å prøve å oppnå resultater. Og så blir jeg bare glemt og jeg er visst ikke verdt å svare engang
Avatar

Re: Alt dør ut her inne :( samtaler, planer om treff osv..

okt 31 2021 - 21:32
Sender på venneforespørsel og melding i håp om en vennlig samtale :)
Avatar

Hei

okt 31 2021 - 21:38
Poltergeist du er velkommen til å være med i vår discord.Der har du alltid noen å snakke med og skravle med.Det er en flott gjeng hos oss.Jeg er utrolig glad i dem så du er hjertelig velkommen hos oss.Bare å ta kontakt med Tardetsommanhardet el Kaffeguri.Kaffeguri driver det nå så får du invitasjon.
Avatar

Hei!

okt 31 2021 - 22:35
Må si jeg synes det var veldig dårlig gjort av hun som ikke dukket opp og hun som avlyste når du allerede var på vei, det er rett og slett dårlig oppførsel, angst eller ikke angst. Jeg forstår at folk med angst kanskje føler seg nødt til å avlyse samme dag hvis angsten i løpet av natten har gjort dem syke, sånt forstår vi jo her inne, men ikke etter at folk har dratt hjemmefra.
Avatar

Re: Alt dør ut her inne :( samtaler, planer om treff osv..

nov 1 2021 - 13:58
Til Poltergeist:

Jeg er imponert over innsatsen du har gjort for å finne nye venner, og for å imøtekomme andres behov (slik som f.eks. å reise så langt at det faktisk involverer togskifte).

Det er tragisk, men kan også være forståelig (avhengig av hva årsaken var), at hun ene anså det som nødvendig å trekke seg fra og møte deg, når du allerede var langt på vei for å møte henne; og at hun andre bare blokkerte deg uten noe videre forklaring - og at hun faktisk gjorde det når du allerede hadde kommet til togstasjonen i byen hennes (eller en av togstasjonene før byen hennes) for å møte henne. Dette, i tillegg til alt det andre du nevner, gjør at det er helt forståelig at du føler det litt nytteløst å finne venner på dette forumet.

Og du er ikke aleine om å oppleve det slik, for det er andre her på forumet som tidligere har skrevet om lignende vanskeligheter de har hatt med folk som de har forsøkt å bli kjent med her inne.
Avatar

Re: Alt dør ut her inne :( samtaler, planer om treff osv..

nov 8 2021 - 06:53
Tenkte bare å si at det stemmer det, som mrsfreak skriver, send meg en venneforespørsel de som vil vite mer om discordgruppa vår, eller nettkafeen som jeg heller like å kalle den :)
Avatar

Re: Alt dør ut her inne :( samtaler, planer om treff osv..

nov 8 2021 - 17:21
Helt enig i det "frigjøreren" skriver!

Jeg tenker at om noen ikke orker/tør reise fra hjemstedet for å møte noen, hvorfor skal h*n orke/tørre å møte deg der de bor?

De har ikke lagt inn en innsats i å møte deg, så da "koster" det heller ikke noe å avlyse møtet.

Merk at dette ikke er kritikk mot deg. Jeg tror ikke jeg har lest noen av dine tidligere tråder, og "kjenner" deg ikke, men fikk i hvert fall et positivt førsteinntrykk av denne tråden!

Jeg håper at du forsetter å prøve!
Men kanskje det går an å se etter "røde flagg" før du begir deg ut på en lengre reise for å møte noen?

Edit: Jeg vil også råde deg til å flytte samtalen bort fra sidetmedord så fort det lar seg gjøre. Denne siden bidrar garantert til at samtaler dør ut.
Avatar

Re: Alt dør ut her inne :( samtaler, planer om treff osv..

nov 29 2021 - 00:57
Det er bedre med et annet sosialt medie som snapchat :-)
Til forsiden