Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Alltid aldri

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Alltid aldri

des 15 2011 - 15:38
Aldri, går ting min vei.
Aldri, er det noe som bare ordner seg.
Aldri, er det noe som faller på plass.
Aldri, går ting av seg selv.
Alltid, er det noe som skjer.
Alltid, går ting til helvette.
Alltid, kommer noe i veien.
Alltid, river jeg meg selv ned.
Avatar

Re: Alltid aldri

des 15 2011 - 16:06
du vet hva man kan si noen ganger; life is a bitch;)
Avatar

Re: Alltid aldri

des 15 2011 - 16:28
Skrev det ned fordi det er et tankemønster som må brytes. Må prøve å hindre meg selv i å la alle de vonde tankene ta overhånd. Tror også at kansje ting ser mye lettere ut for andre enn de egentlig er. Klarer fortsatt ikke hindre de negative tankene mine, men får prøve å ignorere de.
Avatar

Re: Alltid aldri

des 15 2011 - 16:51
hvis det bare virkelig fantes noe som kunne blokere negative tanker:C
Avatar

Re: Alltid aldri

des 17 2011 - 18:15
Det var fint skrevet synes jeg! Det er akkurat sån n jeg føler meg idag:(
Men husk også på, alt er relativt:)
Avatar

Re: Alltid aldri

des 17 2011 - 18:49
Hyggelig å høre at du syns det var fint skrevet....eller, ja du skjønte sikkert hva jeg mente. Problemet er jo at det dårlige selvbildet og den dårlige selvtilliten er jo min egen skyld, også prøver man vel ofte å skylde på eksterne ting nå ting er mørkt og j**lig, men jeg greier ikke la vær av å tenke vondt om meg selv når jeg først begynner. Greier ikke la vær å synes synd på meg sjøl.
Avatar

Re: Alltid aldri

des 17 2011 - 18:55
Uff ja, jeg vet akkurat hva du mener...Det er ikke lett å se flere sider av en sak når man har det sånn, alt er bare mørkt uansett.

Jeg har selv en laang historie med depresjon, dårlig selvtillit og alt som følger med og har vært rimelig oppegående noen måneder nå. Men nå kjenner jeg de vonde følelsene igjen og jeg hater det!!

Jeg vet det ikke er lurt av meg og sitte her alene og drikke alkohol, men for meg har alltid søvn og alkohol vært min måte å stenge ting ute på..Det er så godt å bare forsvinne litt fra alle disse vonde tankene....
Avatar

Re: Alltid aldri

des 17 2011 - 19:09
Må si det hørtes vel egentlig ikke så bra ut. Har altid vært veldig bevist på å ikke røre alkohol når jeg har det som mørkest. Vil ikke pådra meg flere problemer enn det jeg allerede har. Blir mer bare å krølle seg sammen på sofaen, si jeg er syk på skolen å bli hjemme en dag eller to. Det er jo heller ikke en bra løsning, men håper jeg får litt hjelp etter nyttår, må bare vente på bytte av fastlege først.
Avatar

Re: Alltid aldri

des 17 2011 - 19:16
Nei, jeg vet jo selv at det ikke er bra...Men det blir så jeg gjør det allikevel...Rart hvordan hjernen funker(eller ikke).

Har du vært på forumet her lenge? Jeg var inne en del for en stund siden, men har ikke vært her på lenge nå. Kjekt å ha et sånn sted da:)

Hvilken skole går du på og hva driver du med? Jeg var ferdig på videregående for en del år siden og har ikke blitt noe mer skole siden det. Jeg er veldig glad for at jeg fullførte, men måtte ta det første året om igjen pågrunn av depresjon og problemene som følger med. Hadde det vært greit om jeg la deg til som venn?

Til forsiden