Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Alenejul.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Alenejul.

nov 28 2012 - 09:48
Hei.

Ser at det er masse skriving om å være alene i jula. Dette må være en vekker som må gå an å gjøre noe med? Ja det er trist, og jeg føler med alle sammen. Har selv hatt mine alenejuler. Har tenkt at det skal gå bra med pils, grandiosa og fred og ro. Men når det kommer til det, så er det ikke mye morro. Likevel syns jeg ikke det er julaften som er værst, det er første og andre juledag. Føler dem dagene har en ubehgelig stillhet. Syns det er værst.

Ønsker alle godt, og at vi står sammen i jula(ellers også), for vi vet hva det dreier seg om.

Kanskje vi kan lage til noe til neste jul? Vet ikke, men vi er mange. Tenker bare høyt.

Ha en fin dag. :-)
Avatar

Re: Alenejul.

des 8 2012 - 20:48
Jeg er såpass heldig enda at jeg får være med foreldre og snylte litt på deres jul og våre tradisjoner, og synes det høres kjempetrist ut å måtte være ufrivillig alene i julen..
Men, i år har jo VG satt opp den der julesentralen. Det er vel kun for julaften det gjelder, men.. Det hjelper kanskje litt for noen iallefall :)
Avatar

=)

mai 5 2013 - 23:44
Personlig foretrekker jeg alene jul, fred å ro fra alle og kan styre mitt eget show. Heller det en en fake og påtatt feiring med familie.

Kan jeg bruke hele dagen på å lage en god middag (liker ikke julemat), kansje et glass vin eller sheridans, masse varme på og kose meg i min egen verden med de eventuelle presangene jeg har.

Så finnes heldigvis de av oss som foretrekker dette, er verre hvis jeg blir presset til å delta i familie feiring.
Til forsiden